1Gunes 31+4 olduk ve 59 gün kaldı kavuştaya🤩sizlerde son durum nedir kızlar kaç gün kaldı kavuşmaya hazırlıklar ne durumda.
yldzkbra46 1Gunes 34+4 38 gün kaldı inşallah.. Sağlıkla gelsin yavrularımız. Doğum çantasını hazırlamaya başladım artık. Hatta geç bile kaldığımı düşünüyorum. Epey ağırlaşıyor insan. Keşke önceden hazırlayıp koysaydım
Hamideersin 1Gunes son 25 bebekle ilgili tüm hazırlıklar tamam evde tamam bı tek buzluga biseyler atmak kaldı onuda bu hafta veya önümüzdeki hafta hallederim diye düşünüyorum
1Gunes yldzkbra46 sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❣ bende bugün dolabı düzenledim eşyaları yerleştirdim yavaş yavaş kendi hazırlığıma başlayacağım artık ❣ çantamızı da ufak tefek başlarım hazırlamaya
aren6161 1Gunes 33+1 sanırım 34 gün 38+0 da olursa tabı daha gün almadım doktora gıdımce kesınlesır artık 35.haftada kontrol
evin_bozkurt 1Gunes 37+2 ve son 9 gün kaldı heyecan ve korku beraber artık ne yapacağımı bilmiyorum rabbim saglıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏
1Gunes Ceylan65 ayy sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❣🤲 bende çok heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum.
Asmrr usenmedimyaptimbirvelet bana verdi canım 6 mart dedi ama kız daha erken gelir diyorlar bakalım ne zaman gelecek kızcem
usenmedimyaptimbirvelet 1Gunes 20 haftalıkken 3 mart demişti fakat bana çok geldi 42. Haftaya kadar duracağını sanmıyorum şubat ortası mı şubat sonu mu olur bilemem artık doktoruma soracağım