buseyldz00 Nes1903 evet bende gördüm şimdi 670 olduğunu Egepol gerçekten güzel bir hastane Dr.ları iyi ama en son ki zamlarla gerçekten saçmalamışlar. Kaç haftalık hamilesiniz
Nes1903 buseyldz00 bütün hastaneler zam yapmış en fazlası 100 tl egepol 255 tl cidden şaka 31.haftadayim şuan 32 de kontrolüm var fiyatlari gorcez bakalım neler yapacaklar hiç bir bilgilendirme yok burda gördüm fiyatlari tesadüfen kontrolüm için 1 ay önceden randevu aldım 415 tk dediler gittiğimde bunu belirticem bilgilendirme yapılmadı neden 670 ödüyoruz ki
Eliff35k buseyldz00 aa sizde Egepole mi gidiyorsunuz benimde doğum Mayıs gibi görünüyor 😊 ama tahminim %79 büyük bir zam olduğu için ara zam yapmayacağı
buseyldz00 Eliff35k evet canım egepoldeyim valla inşallah dediğin gibi ara zam olmaz yoksa bitmişiz🤦 muayene ücreti 670 olmuş 🤦🤦
buseyldz00 Nes1903 evet aynen bende 1 ay önce aldım randevu bugun gidicem kontrole banada 415₺ demişlerdi. Eee normal canım biz olmasak adam 4 yıl içinde aynı anda 2 tane hastane daha nasıl acabilirdi😄 gittiğimiz international ve cerrahi bina yeni biliyosun adam sayemizde dikti hastaneleri valla
aysbuk2baby Symaydin zeynep hanımdaydım ama pazartesi itibariyle ona gitmekten vazgeçtim, rahatsızlık verdi. Hüsniye hanımı tavsiye ettiler burdan, cuma günü ona gideceğim. Siz hangi doktordasınız?
Nes1903 buseyldz00 dogru diyorsun valla 😀 bugün peki daha önce dedikleri fiyatimi aldilar yoksa paşa paşa yeni zamlı fiyatimi
Symaydin aysbuk2baby ben devlette kontrollere gittim ama doğum için Zeynep hanımı düşünüyordum herkes onu önerdi
aysbuk2baby Symaydin eş almıyormuş doğuma. Bende çok öneriyle gittim ama, geçen pazartesi biraz gıcık oldum.
Sedauzunbekiroglu aysbuk2baby bildigim kadariyla medipolde hic bi doktor esleri doguma almiyormus ole duydum ama bilemiyorum. Bnde medipol ayse kavasoglu tskipliyim
Symaydin aysbuk2baby Ayşe Şeyma isminde bı doktor da öneren oldu aslında o da iyiymiş bilgin varmı onun hakkında ?
Melek_Erten Bu hastanlerde iyice abartti kasimda 400 du muayene aralikta 450 yaptilar. Dun gittim 600 olmus muayene. Dogumda 9 bindi olmsutir 12 falan onu soramadim 😂
aysbuk2baby Sedauzunbekiroglu kızımı da orda doğum yaptım, eşimle girmiştik. Pandemiden sonra mı böyle oldu bilemiyorum cuma günü görüşmede sorucam bakalım.
gizem3435 hayalperest2310 doğum öyle özel bir an ki devlete gitmek daha zor geliyor bana. İlgi alaka sıfır. En azından paranla adam yerine konulmak istiyorsun o zor dönemde.
hayalperest2310 gizem3435 devlette de iyi bir doktorla karşılaşırsan şanslısın yoksa gerçekten de zor olur yani ben o kadar memnunum ki özele de gittim devlete de devlette daha çok ilgi alaka gördüm herşeyle o kadar güzel ilgilendiler ki hatta doğumumu da onlarla devam edecem doktorum da bırakmam diyor 🥰