Hnde85 aysbuk2baby Medicalpark Göztepe 17.000 sezeryan doğum martta doğum yapıcam 20.000 kesin olur 850 muayene ücretimiz…Oda zamlanmıştır muhtemelen…
Symaydin aysbuk2baby Ayşe Şeyma isminde bı doktor da öneren oldu aslında o da iyiymiş bilgin varmı onun hakkında ?
Dmr Dorukkusumm anladm canım benim de öyle doktoruma ayrı hastahaneye ayrı da sizin fiyat bana çok yüksek geldi ayrı zannettim
Dorukkusumm Dmr yani zamsız fiyat buydu zam 15 gibi gelecek bakalım nasıl olacak. Sizin ne kadar doktor ve hastane.?
Dmr Dorukkusumm bizim de daha ocakta gitmedik hastane hala belli değil doktorum 2023 de kendisine 13 olacağını söylemişti ama bana küçük bi ihtimal geçen senenin fiyatına göre uygulayabilir öyle bi demişti aylar önce umarım hala aynı fikirdedir o zaman kendisi 8 di hastanelerde 5-15 arası
Dorukkusumm Dmr aynen takipi hastalarına 22 yılından fiyat vermeye devam ediyorlar bizimkinde 14 Dü bu zammı eklemedi
Dorukkusumm Dmr İstanbul ataşehire doktorum, anlaşmalı hastane 1 tane öneriyor son çare başka hastaneleri söyleyecek acıbadem kozyatağı öneriyor suan.. Sizin?
Esmaky aysbuk2baby bende asya hastanesine gidiyorum 400 dü 500 olmuş allahtan son muayne parası 😀😀😀 dogum yaklaştı
Dmr Dorukkusumm bizim doktorun da anlaşmalı olduğu hastanelerin çoğu Acıbadem şubeleri yani anladığım kadarıyla Acıbadem dışarıdan doktor anlaşmasına sıcak bakıyor diğer hastaneler çok sıcak bakmıyor Doktorum da Altunizade Acıbadem ve Kadıköy Acıbadem öneriyor en çok
Nes1903 buseyldz00 dogru diyorsun valla 😀 bugün peki daha önce dedikleri fiyatimi aldilar yoksa paşa paşa yeni zamlı fiyatimi
Kubrabsyg45 aysbuk2baby safa hastanesi sordum Yenibosna da haldun bey muayene ücreti 350 Normal doğum 6000 sezeryan 8500