boymomyz umutkaplidunyam Valla o kadar rahatlar ki … Kaç kez gittim bakmadılar bile canım kontrol edilmedim düşün . Valla gittim Antepli buldum koca Türkiyede 😅
umutkaplidunyam boymomyz Güya meslekleri bu bide ama işte vicdan olmadığı sürece böyle olur.. Baya yakından bulmuşsun evet 😁😁🤭
boymomyz umutkaplidunyam Burdakiler doğu görevinde herhalde herkes acayip kuzum 😂 Evet evet yakından buldum pubg sağolsun 🫢😅
umutkaplidunyam boymomyz değişik her yerde vallahi😁 buranında devlet hastanesine toplamışlar bütün değişikleri haha pubg demek vallahi maşallah 🤭
boymomyz umutkaplidunyam Ah ah kuzum ben haziranda nefes alamıyorum die gittim 2 ay beni oyaladılar panik atak die bi güzel antidepresanda verdiler , meğer boğazım şişmiş çimlere alerjim varmış panik atak değil 😂 özele gittim de öğrendim 1 günde ilaçla kendime geldim 🤣
umutkaplidunyam boymomyz şaşırmadım vallahi devletten herşey beklenir randevu bulmak işkence bulduğunda da doğru sonuca ulaşmıyorlar boşuna duruyorlar orda vallahi. Bende devlete iki hafta önce iki kere gittim aşırı bel ağrısı eklem ağrısı ve boğaz ağrısıyla gittim hamilesin bişey yapamayız evde dinlen dediler sonra özele gittim serum yedim boğaz enfeksiyonu geçiriyosun dedi zencefille tarçın kaynatıp iç dedi ve iki günde ayağa kalktım yani devletin önünden geçmem daha da 🙄
boymomyz umutkaplidunyam Ah ah saçmalığa bak işte paran varsa yaşa diyorlar canım yoksa öl . Ben pıhtılaşma testi yaptırmaya gittim yanlış yaptılar 1 ay sonucu beklemiştim ağla ağla bidaha verdim pıhtılaşmam çıktı özele gittim bişeyin yok dedi başka özelde gebe kalınca direk kan sulandırıcı iğneye başlaman gerek dedi şükür hemen iğne verdi 🤲 ilk bebeğim kan pıhtılaşmasından ölmüş
umutkaplidunyam boymomyz ihmale bak aldıkları kuruş haram olsun ne diyimki vicdan yoksunları Allah ellerine düşürmesin parası olmayanda özele gitmek zorunda kalıyor artık vallahi.. Rabbim bidaha yaşatmasın kuzum evladınla sınamasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻
boymomyz umutkaplidunyam İnşallah canım benim inşallah 🤲 Şuanki doktorum paradan yana şükür sıkıntı çıkarmıyor 2liye bile devlete git diyorlar bide kendi hastanesi düşün . Gecen 10 günü geciyormuş muayene süresi dedi şu günde gel kağıt verdi ücret ödemeden in yanıma die Allah ondan razı olsun 🤲Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ücretsiz rapor çıkardı doğuma kadar ücretsiz alcam valla rabbim yüzüme baktı
umutkaplidunyam boymomyz çok sevindim kuzum ya ne güzel Allah gönlüne göre vermiş senin yüzünü güldürmüş onunda yüzü gülsün inşallah🙏🏻 2li tarama testini mi yaptırdın?
boymomyz umutkaplidunyam Daha yaptırmadım canım daha ufak benimki ☺️ 9 haftalık her gittiğimde yüreğim ağzımda gidiyorum acaba yaşıyor mu diye daha yeni yeni kabulleniyorum bebeği 2li taramaya 11. Hafta gitcem devlete eşimin çalışma saatlerine uydurmam gerekiyor 11 de bakar mı onuda bilmiyorum 🤦🏻♀️
Naz1616 Merhaba güzel anneler aranızda yeniyim 6+5 günlük hamileyim bulantılar benide. Perişan etdi prilam verdi doktorum birazda olsa rahatlatıyor içince bu ilacı kullananlar siz nasıl kullanıyorsunuz
umutkaplidunyam Naz1616 bulantıların akşamsa sabah 2 bulantıların sabahsa akşamdan 2 tane aç karnına içiyorsun, zamanla hafiflediğinde 1e düşürebilirsin
umutkaplidunyam boymomyz tam 12 de bakıyorlarmış canım o zaman git istersen bidaha git gel yapmamış olursun ☺️ evet söylemiştin daha küçük 2liden bahsedince heralde yapıldı dedim bi anda, kötüyü düşünüp bebeğine de hissettirme Rabbim bidaha yaşatmasın senin sınavın oymuş artık bi mucizen var 👶🏻🙏🏻
boymomyz umutkaplidunyam 12 de eşim sabahcı kuzum ya ben yaşadığım şehire gelin geldim çok yabancıyım 13 e alıyım randevu demi hem büyümüş olur ☺️ 11 i iptal ediyorum ozmn ☺️
boymomyz umutkaplidunyam Canım benim midemde çok yanmaya başladı gün içinde ağrıdan kıvrandım kalkasım gelmedi 🤦🏻♀️ Yarın prilam yazdırmaya gitcem bildiğin bi ilaç var mı mide yanması için renni yazmışlar araştırdım da
umutkaplidunyam boymomyz rennie çok iyi ama hamileyken kullanılabiliyormu onu bilmiyorum canım daha hiç kullanmadım ☺️ danış o şekilde kullan herkese iyi gelmeyebilir yan etki yapabilir belli olmaz
Canimtuanam 29 haftalık hamileyim, 10.haftadan beri kusmalarım bulantılarım bitmedi. İlacım bitince bulantımın yanı sıra uykusuzluk çekiyorum.. bazılarında doğuma kadar devam ediyormuş, o bazılarından biri benim. Allah yardımcımız olsun🫰🏻🙏🏻
umutkaplidunyam Canimtuanam ilaç falan kullanılmıyor musun? gerçekten bütün gebeler olarak zorluk çekiyoruz ya 😁 Allah yardımcımız olsun🙏🏻🤗