hulyahakanbal umutkaplidunyam Prilam aldım birkaç tane fakat sürekli kullanmadım. O sorunları yaşayacağımı biliyordum ilk gebeligimden ve dibine kadar yaşadım. Hiç geçmeyecek sandım fakat geçti, sayısız şükür.
umutkaplidunyam [silindi] 2 gündür kullanıyorum çok şükür kendime gelebildim daha önce kullansaydım keşke dediğin gibi faydası oluyor ☺️ Rabbim bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
[silindi] umutkaplidunyam beni de kirtardi o ilac, yoksa öluyordum kusmaktan:D 1-2 ay sonra ancak Birakmayi dusunuyorum
umutkaplidunyam hulyahakanbal ikinci gebeliginizmi? herkesin süreci farklı gerçekten ya ama son zamanlarda kiminle konuşsam hep ağır bi gebelik yaşıyor
boymomyz umutkaplidunyam Ben hep enfeksiyon olurdum gecerdi bu sefer öyle olmuyormuş 😅 Oy maşallah bende 9um ☺️
boymomyz umutkaplidunyam Suyla asla aram yok canım haftada 1-2 bardak içen insandım oda enfeksyn yapıyordu ama bu kadar abartılı olmadım ilaç kullanmadan kendiliğinden geciyordu
umutkaplidunyam boymomyz dikkat et canım valla enfeksiyon gerçekten zor geçiyor 🥺 suyla benim hala aram yok vallahi
boymomyz umutkaplidunyam Düzeldi gibi canım yanmam gecti akıntımda gecti şükür 🤲Prilamım bitti ya yarın doluyormuş günü netten baktım 200 küsür yazıyor reçetesiz napcam bilmiyorum yataktan kalkamıyorum 😢 ptesine kadar dayanamam imkansız . En azından öğürtüyor prilam şimdi çıkartıyorum 🤦🏻♀️
umutkaplidunyam boymomyz evet reçetesiz çok pahalı benim sigortam olmadığı için bu sorunu hep yaşıyorum 🥺 ama dayanicak gibiysen al canım öteki türlü sonrasında kendini toparlamanda uzun sürüyor kilo kaybı iştah düzelmesi falan derken insan kötü oluyor 😟
boymomyz umutkaplidunyam Arkadaşlarım ücretini ödeyip reçeteyi sonra götürüyormuş . Gidip knstum 210 tl verirsiniz receteyi getirip ücretinizi geri alırsınız dedi 😏 Yarın doluyor hafta sonu ben nerde yazdırıyım saçmalığa bakar mısın canım ya 🤦🏻♀️
umutkaplidunyam boymomyz söylemesini biliyorlar ama çözüme gelince ses olmuyor hafta sonu nereden yazdırılır saçmalık gerçekten 🥺
boymomyz umutkaplidunyam Üniv hastanesine gitcem yarın oda yazar mı yazmaz mı bilmiyorum 🤦🏻♀️ millet işini yapar ben zaten yapamam alıştım 😂
umutkaplidunyam boymomyz inşallah yazar ya gitmeden arayıp bilgi al istersen boşuna gitme 😁 hep öyle olur bize gelince işler tersine döner 🙄
boymomyz umutkaplidunyam Açmazlar ki yavrum 😅 Kürtajda çatalda bırakıp kaçtılar asla devlete güvenmiyorum 🤦🏻♀️
umutkaplidunyam boymomyz hangi şehirde yaşıyorsun canım sen? orası öyle gerçi devlete asla güven olmaz kapısından geçmiyorum mecbur özel yolları hep işimiz devlete kaldıysa belli oluyor neler olduğu🤗
boymomyz umutkaplidunyam Antepteyim canım gelin geldim evlendiğimde kalmıştım diğer bebeğe bilgisiz olunca uyutmadan uyuşturmadan kasap gibi yapıp bıraktılar valla. Sonradan öğrendim ki Ankarada herkes uyutulmuş bende Ankaradan gelin geldim 🤦🏻♀️
umutkaplidunyam boymomyz onun günahını nasıl öderler bilmiyorum vicdansızlar Allah korkuları yokmuş ne diyimki üzüldüm canım.. Seninde şansına olmuş birazda rabbim bidaha yaşatmasın🙏🏻 Ankaradan Anteve gelin gittin he☺️☺️
boymomyz umutkaplidunyam Valla o kadar rahatlar ki … Kaç kez gittim bakmadılar bile canım kontrol edilmedim düşün . Valla gittim Antepli buldum koca Türkiyede 😅