umutkaplidunyam boymomyz sevindim canım inşallah iyi gelir midene iyi olmuş bak başka ilaç vermişler iyiki kafana göre kullanmamışsın☺️
AySe1991 umutkaplidunyam maalesef bizde de öyle 3 haftada 5 kilo verdim.sağlıkla gelsinler inşaaallah
umutkaplidunyam boymomyz inşallah canım 🙏🏻 benimde iki gündür göğüs kaşıntım var nasıl dindiricem bilmiyorum çok tuhaf bi kaşıntı ya pazartesi kontrole gidene kadar idare edicem artık 🙄
boymomyz umutkaplidunyam Eldivenle kaşı diyorlar canım yara olmaması için dikkat et tırnağınla kaşıma yırtılıyormuş
boymomyz umutkaplidunyam biyerde okumuştum birgebeningünlüğünde göbeğini fln öyle kaşımış çorap mı takmış ne canım hiç çatlağı olmamış aklında bulunsun 😘 Ben daha o sürece gecemedim bakalım beni neler bekliyor 🫢
umutkaplidunyam boymomyz çok tatlı bi kaşıntı yaşamazsın inşallah 😁 öyle denerim gerçi kremler varmış ama bilemedim
boymomyz umutkaplidunyam var var bende baktım kremlere serumlara , kantaron yağı ve bebe yağı dene şuanlık canım oda iyi geliyormuş rahatlatıyormuş ☺️
boymomyz umutkaplidunyam Hallettim sağlık ocağı 2 kutu yazmış gece içecem 🥰 bide mide yanmasına gasvin diye şurup yazdı yemekten sonra içtim nasıl rahatım anlatamam sana 🤣
Aysenur222 Kızlar 13+3 hiç ilaç kullanmadım hiç kusmadımda benim gibi olan varmı cok hafif bulandı başlardan sadece o kadar bünue meselesi galiba
umutkaplidunyam boymomyz bende kullanıyorum onu 😁 hamilelik öncesinde de çok kullandım aşırı iyi geliyor sevindim iyi olmana canım
umutkaplidunyam boymomyz hamilelik bizi ne hallere soktu vallahi bende kaç gündür normal insan olduğumu hatırladım şükür 😁
boymomyz umutkaplidunyam Valla inan bende insan olduğumu unutuyorum 😂 Eşimin yanında çekindiğim ne varsa hepsini konuşuyorum bayaaa saldım kendimi 🫢 Hamilelik çok farklı biseymiş ben abartıyorlar sanıyordum 😅
umutkaplidunyam boymomyz aynı şekilde vallahi😁 bi an önce doğurup uykusuz gecelere bile meydan okumak istiyorum diyebilirim ya hamilelikte rahat edenlere özeniyorum vallahi