Marly21 HRHR ipek yolu için pek iyi bir şey duymadım o yüzden hiç gitmedim kızıktepede oturmama rağmen
HRHR Marly21 vala canım Osman hocada çok iyi bi doktor yengemler gidiyordu çok memnundu Seyithan hocada çok iyiymiş çok tanıdığım gidiyor yanına bide ilk sezeryanları 7500 sigortalı 6500 müş dün oraya da gittik
HRHR Marly21 2. Sezeryan kesin 20 bin olmş oda😂😂 benim ilk sezeryanım 13 bin yani şaka yaptığını sandım Allah sonumuzu hayır etsin inşallah ne diyeyim
HRHR Marly21 ne günlere geldik yaa inanki BNde 5 bin in derdine düşmüşken 13 bin deyince zaten direk dedim buranın sonu gelmş artık oraya gitmeycm zaten
Marly21 HRHR 13 bin çok fazla ya asgari ücret bile o kadar değil bu çok saçma ya keşke asgari ücret eskisi kadar olsaydı da bu zamlar olmasaydı resmen bittik ya
HRHR Marly21 en fazla hasta kaybı olur hastanede iki Ay sonra yine zam olur yani özel hastanenin tadı tuzu kalmadı
Mariannaa Marly21 valla görünce benim de moralim bozuldu. Randevu alacaktım duraksadım devlet için baktım orda da randevu yok. Resmen sömürülüyoruz. Allah yardımcımız olsun
Marly21 Mariannaa amin ya ilerisi için arada ipek yoluna tahlil VS için de devlete giderim belki kararsızım hakkımızda hayırlısı
Lilosunannesi HRHR gerçekten mi şok oldum şuan bende kontrol amaçlı gidiyordum ama artık sadece devlete devam edeceğim
HRHR Lilosunannesi Vallahi ben de artık gitmeyeceğim yani kazık resmen bu kadarda değil devlete gideceğim zaten son 2 3 haftam kalmış Hayırlısıyla
Lilosunannesi HRHR ben doğum ücretinin bu kadar artacağını düşünmemiştim birde benim ikinci sezeryan olacak 15 i bulur o zaman Allah’tan öncesinde devlette takipliydim
Marly21 Mariannaa keseyi gördüm canım haftaya da gidecem kalp atışını dinlemeye gel dedi tekrar para vermeyeceğim için gidecem tabiki😂😂😂 sonra artık cinsiyet için giderim herhalde ondan sonra canım devletçiğime 😂😂😂