Marly21 Mariannaa keseyi gördüm canım haftaya da gidecem kalp atışını dinlemeye gel dedi tekrar para vermeyeceğim için gidecem tabiki😂😂😂 sonra artık cinsiyet için giderim herhalde ondan sonra canım devletçiğime 😂😂😂
Mariannaa Marly21 en mantıklısı 😀 gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah🌸 Bende kalp atışı için gideceğim bakalım hayırlısı
Lilosunannesi HRHR ben doğum ücretinin bu kadar artacağını düşünmemiştim birde benim ikinci sezeryan olacak 15 i bulur o zaman Allah’tan öncesinde devlette takipliydim
HRHR Lilosunannesi ya bence 15 dgldir daha fazladir ikinci sezeryan Bnde iki üç kez devlete gitmiştim allahtan ama eğitim araştırmaya Mardin’e orda da randevu sıkıntısı var bugün zar zor buldum oda ayın 20 sine inş bu gittiğim sefer gün verir bna doktor
zeymet Lilosunannesi benim de ikinci sezeryanım olacak ama devlete bi kez gidebildim, 37. Haftadayım ama gün almak için sıra/randevu bulamıyorum, siz nasıl aldınız?
Lilosunannesi zeymet sabah onda randevu açılıyor ama on altı gün sonrası için Perşembe cuma günleri hariç