HRHR Marly21 cihanpol e gidiyorum bülent hocaya dün gittim muayene ücreti 400 olmş ve ilk sezeryan 13 bin olmş kazık resmen artık gitmeyecm vala 34 haftalığım
Marly21 Gulirmak yaaa ben de oraya gideceğim 5+5im bende bu ikinci gebeliğim ilkinde Enes bile gittim siz
Marly21 Gulirmak ben yine Enes bil e gidicem 6+1e randevu aldım kese ve kalp atışı için bu çarşamba gideceğim işte
Gulirmak Marly21 Enes bey içinde iyi doktor deniliyor , inşallah duyarsınız sağlık kucağınıza almayıp nasip etsin Allah 🙏
Lilosunannesi HRHR gerçekten mi şok oldum şuan bende kontrol amaçlı gidiyordum ama artık sadece devlete devam edeceğim
HRHR Marly21 bende şok geçirdim bide nst ye girdim al sana 520 ama artık gitmeyecem yani gerçekten %100 lük zam da olmz yani eğitim araştırmaya gidecm artık
HRHR Mariannaa ücretli 400 sigortalı 320 sanırım ama yinede çok İpek yolu öyle dgl sigortalı 270 sigortasız 320
Mariannaa Marly21 valla görünce benim de moralim bozuldu. Randevu alacaktım duraksadım devlet için baktım orda da randevu yok. Resmen sömürülüyoruz. Allah yardımcımız olsun
HRHR Marly21 2. Sezeryan kesin 20 bin olmş oda😂😂 benim ilk sezeryanım 13 bin yani şaka yaptığını sandım Allah sonumuzu hayır etsin inşallah ne diyeyim
hlnnnn Ben de Cihanpol Zeki Doğan’a gidiyorum 10+4. Muayene ücretine yeni mi zam yapıldı en son 210’du
Marly21 HRHR ipek yolu için pek iyi bir şey duymadım o yüzden hiç gitmedim kızıktepede oturmama rağmen