Lizbonn kendini teselli etmeye devam et en mantıklısı 😊😊
Ocak ayı anneleri 😊
Bebek_anne1995 ay maşallah inşallah yakın zamands gelir bebiş 😊
Prenses_im47 aynı durumdayız yakın zamanda bebişler gelir inşAllah sağ salim git gide yokluyo 😊
Ogretmenanneyim sonuncu haftaya kadar bile dönme şansı var eltimde öyle olmuştu cnm sizinkide döner inşallah
berencisil_ amin cnm inşallah ☺️
Bnde 35+5 im kasik bel ayak ağrısından uyuyamıyorum cocuk cok fazla kasiliyor içimde bna sancı yapiyor iki yaşında kızı var onun peşindeyim sürekli ağrılarım.her gün artıyor ama
- Düzenlendi
Ogretmenanneyim 32. Haftadan beri baş aşağı duruyor. Şuan 39+1iz kanala girmedi henüz bekliyoruz. Aralık annesi olmayi istedim ama ocak annesi olacağım 😂😂😂😂
berencisil_ bana bu saate kadar dönmesi lazımdı dedi doktorum 😑
Prenses_im47 yaa inşallah umutla bekleyeceğim 🥰
SerapBagci 2023 bebegi olsun bosver 2 gün daha tut 🤭
Ogretmenanneyim doktordan doktora değişiyor kuzum inşAllah döner en yakın zamanda
Kbra3352 bişey kalmadı birazcık sabretsin bebiş sonra istediği gibi gelsin hayırlısıyla qğrı çekmek çok zor
36+5im çok zorlanıyorum artik göbeğim ayaklarıma degiyo oturunca alt tarafıma çok baskı hissediyorum 1 gün ishal 1 gün kabız oluyorum 😅 iyice şaştım artık bel sırt ağrılarını saymiyorum bile arada giren kasik ağrıları
berencisil_ 3 gündür adet sancisi gibi ağrılar cekiyorum. Yalancı sancı böyle bir şey mi bilmiyorum ama hareketleri de çok arttı, canım çok acıyor artık 🥺
miracefemom7 ay o bende de var bi ishal bi kabız bazen doğsun artık diyorum 🤣
berencisil_ 36+2 den selamlar çok ağrım yok geceleri dönerken sıkıntı oluyor diğer türlü hamile olduğumu bile unutuyorum
Zuzu6901 olabilir bende kasık ağrısı oluyo 5 dk bir felan sonra geçiyor tamamen
Leylazerr ay maşallah böyle gider inşallah 😊
berencisil_ ayy valla korkularım başladı zaten. Bebek doğum kanalına girmeden doğum başlar mi acaba 🤦
Kızlar 36 haftamdayım hurma yemeye başlim mi ya ilk gebelik bilmiyorum 40ları beklemek istemiyorum