yasmn41 DeryaSemi saklanabildigi kadar saklama taraftariyim belki sacma gelecek ama nazardan cok korkuyorum.
Pnr_KMRC1 yasmn41 ben çift çizgi gördüğüm gibi herkese söyledim hiç bilmiyordum saklanması gerektiğini daha bugün keseyi gördüm nazar mı degiyormus hamileliğe ilk defa duydum😳😳😳
Petito35 3 haftalıkken öğrendik annelere söyledik sağolsun kaynanam herkese yaydı. Sonra riskli gebelik olduğunu öğrendim
bademli_puding DeryaSemi valla ben öğrenir öğrenmez söyledim asla tutamazdım içimde önce görümceme söyledim sonra kankama sonra anneme en son kocama 😂😂 ona süpriz yaptım çünkü
Dmrbs18 DeryaSemi kalp atışını duyduktan sonra ailelere denebilir bence ama uyar akraba çevre bilmesin diye 3 4 aylık oluncaya çevreye soylersinix
Dmrbs18 DeryaSemi ben evde test pozitif görünce hemen annemi vs arayıp ağlayarak söyledim o şeyle 😅😅 sonra kan verdim değerlerim yuksekti ordan pozitifi görünce eşime akşama söyledim gelincee . Bir iki sonra eşimin ailesine söylerim memleketteydiler gelmelerini beklicektik bekleyemedik 3 aya yakinda çevre öğrendi
Belinay_AliEge DeryaSemi 23+6 hamileyim ne sosyal medyada paylaştim hamileliğimi nede wp vs. Ailem hariç kimse bilmiyor. Bilmiyorum ilk bebeğimde de kimseye söylemedim doğurduktan sonra gördü bir çok kişi. Hiç hamilelik paylaşımı da yapmam ne bileyim ben kendi halinde yaşamayı sevdiğim için belki de ♥️ tabi tercih meselesi.
Hacerunl Quenn1 bende de aynı şekilde özellikle söylememesi için uyarmıştım ben hastaneden eve gelene kadar (20dk içinde) herkese söylemiş baya söylendim ama birşey değişmedi, cinsiyet olayında da aynı şeyi yaptı onun yüzünden kutlama bile yapamadım herkes öğrenmişti çünkü yapmanın bir anlamı yoktu ilk gebeliğim bir de hepsi kursağımda kaldı kısacası
Quenn1 123esr_ Hacerunl Malesef bende de durum şöyle oldu ben kendi anneme ve babama eşimle beraber söyledim ve kimseye söylememeleri gerektiğini de söyledim onlarda gerçekten kimseye söylemedi Kendi aileme söylediğim için eşimin ailesine de beraber söyledik ve ben defalarca dedim ki nazar değer bir şey olur ilk 3 ay söylenmez lütfen söylemeyin dedim o evden çıkar çıkmaz herkes duymuş daha bilmiyordum 1 hafta sonra bir düğün vardı oraya gittik eşimin akrabalarının düğünüydü herkes bi ilgili bi alakalı hayırlı olsunlar felan sonrasında bir sonra ki kontrolde ultrason görüntüsünü eşim heyecanlanıp annesine yollamış annesi de tüm akrabalara Akrabaları bana diyor ki ultrasonu gördük felan Hoş değil kaynanalar niye böyle anlamış değilim
Kadriyeuzn Bence gizlemenin anlamı yok testi yaptığım gibi kuzenime anneme kayınvalideme çok yakınlarıma söyledim. Eğer bişi olursa da onlar senin en yakınların zor günlerinde de yanında olmalılar bence 🤷🏻♀️
Betulaa Ben keseyi söyleyince anne babama , kardeşlerime ve eşimin ailesi ile eşimin kardeşlerine söyledim, çevreye de 16 haftalık söyledim üzücü birşey yaşarsam insanlara açıklamak zorunda kalmak istemedim.
Eliztosunannesi_ DeryaSemi bende kalp atışını duyana kadar söylememiştim hayatta her şey bizim için inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🥰
Mine16 DeryaSemi Sonuçta Annen ve kıskardeşin nazar edecek insan değiller onlarda seninle sevinir mutlu olur aksi bir durum olursa seninle dertleşir acını paylaşırlar en yakınların sonuçta. Ben test yaptım anneme kız kardeşime ve kayınvalideme söyledik sonra da 3. Ayıma kadar kimseye söylemedik. 3. Aydan sonra sa annem kayınvalidem soranlara söyledi 😋 sen içini ferah tut ve kötüyü düşünüp çağırma
Hamileanne DeryaSemi bende beş haftalık gebeyim eşim ve iki ablam biliyor sadece bende sizin gibi düşünüyorum kalp atışını duyayım sonra söyleriz inşallah
Papatyaa_01 DeryaSemi bende 5.haftamda öğrendim güya gizlemeyi düşünüyodum ama içimde tutamadım :) şuan 25.haftamdayım çok şükür 🤍🤲 5.haftamda söyledim yani aileme yakın arkadaşlarıma felan :) sosyal medyadada 12.haftamda paylaştım
Betulkaraa34 Ben soyledim sadece annelere ve babalara kalp atisini duymadan soylemeyelim dedim kendi annem soylemedi ama sagolsun kaynanam icinde tutamadi gitti söyledi cok gicik olmuştum soylemeseydiniz keske dedim ben kalp atisini duymadan soylemek istemiyorum demistim oda mahcup olmuştu söyledi diye
Mucizebebek2 DeryaSemi kalp sesini duyunca söyledim bı önceki kimyasaldi herkese açıklama yapmak zorunda kaldım biraz bekleyin bence