ballikedii DeryaSemi valla eşimin ve benim ailesi bizim için çok dualar etti herkes o yüzden öğrenir öğrenmez herkesin olduğu bir ör amda söyledim direk
Quenn1 123esr_ Hacerunl Malesef bende de durum şöyle oldu ben kendi anneme ve babama eşimle beraber söyledim ve kimseye söylememeleri gerektiğini de söyledim onlarda gerçekten kimseye söylemedi Kendi aileme söylediğim için eşimin ailesine de beraber söyledik ve ben defalarca dedim ki nazar değer bir şey olur ilk 3 ay söylenmez lütfen söylemeyin dedim o evden çıkar çıkmaz herkes duymuş daha bilmiyordum 1 hafta sonra bir düğün vardı oraya gittik eşimin akrabalarının düğünüydü herkes bi ilgili bi alakalı hayırlı olsunlar felan sonrasında bir sonra ki kontrolde ultrason görüntüsünü eşim heyecanlanıp annesine yollamış annesi de tüm akrabalara Akrabaları bana diyor ki ultrasonu gördük felan Hoş değil kaynanalar niye böyle anlamış değilim
Hacerunl Quenn1 gerçekten üzülüyorum bu tür olaylara çok gereksiz bizim annemiz neden söylemiyor da o söylüyor bizimkinin sanki heyecanı sevinci paylaşacağı kimse yokta ondan mı alakası yok saygısından ama ona sorsan sevincimi paylaşmak istedim der inan bende anlamıyorum neden böyleler.
cherryblossom7 Haftadayım daha yeni söyledik ben nazara inanan biriyim . Bilmiyorum sebebi yok ama inanırım . Siz de biraz bekleyin derim
Asliormanci DeryaSemi söyleme hayatım kalp atışını duyunca 1. Derece akrabalara söylersiniz 3 ay bitikten sonra da diğer çevrenize söylersiniz diye düşündüm 😇😇😇 doğru olan o bence ayrıca çok okuyup araştırmayın lütfen boş dış falan kafanızı kurcalamayın tadını çıkarın
cennetinsusu 123esr_ Evet tam da bu yüzden söylememek lazım. Mutlaka herkese yayacak birisi çıkıyor 🤷🏻♀️
_momsssss DeryaSemi heyecanınızı anlıyorum ama önce söylemeyin bence herkeste ayrı bi göz vardır sağlıkla kalp atşnnı ve 3 ay geçmesini bekleyin yinede siz bilirsiniz ama🙏🏻❤️
323832 DeryaSemi bende kendi anneme hemen söyledim eşim annesine keseyi gördükten sonra söylemiş etrafima hemen soyleme taraftari degildim kuzenimin düğünü vardı hafif kanama gecirince 2 gun hastanede yattim dugune gitmeyince herkes ogrenmis oldu 7 haftalikti bebek kendini herkese dugunde ilan etmis oldu 😊
Feyza4 DeryaSemi kendi anneme hemen söylemiştim eşimin ailesine 3 aya yaklaşmıştı söyledigimizde😅😅4 aylık olduk sülaleye yavaş yavaş söylüyoruz artık😁🤭
Feyza4 dilos011 hiç sorma kavgalardan yeni sıyrıldım kavga da denmez onların bana hakaretleri allahtan sakin bi insanım🤣🤣bi engellemek bile kudurttu
91mer ArvenMom banada kalsa böyle düşünüyorum ama eşim 3 ay dolsun çevreye söyleriz diyor . Zaten soran olursa söylenir :) Annem diyelim davul zurna çalmaya gerek yok 🤣 Sağlıkla hayırlı uzun ömürlü evlatlarımızı alalımmm kucağımıza amin 🌺🌺🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Feyza4 dilos011 şuan kimse evime giremiyor ama hamileyim ya doguma da gelsinler istemiyorum inşallah gelemezler 😅
dilos011 Feyza4 annen gelebilirse sana yeter aslında Kaynana çok karışıyor her şeye müdahale ediyor birde Sen engelmişsin yüzsüz gibi gelmez herhalde
Quenn1 Hacerunl ben Sevinç olayına da inanmıyorum kendi annelerimizin de dediğin gibi sevinci heyecanı oluyor ama bekliyorlar niye kaynanalar da hep aynı sorun hep aynı meseleler Yalan yani heyecan sevinçten değil kim bilir ne için yetiştiriyorlar ben geçen gece sancılandım doğuma 38 gün felan kaldı korktum erken mi geliyor diye geç bir saatti ne kendi annemi paniklettim ne eşimin ailesini ama eşim ailesiyle beraber çalışıyor gece geç saate kadar beraberler dükkanın yanı da kaynanamın evi neyse işte bende eşimi çağırdım sancım var hastaneye gidelim diye beraber hastaneye gittik neyse ki bir sorun yokmuş eşim yanıma gelirken söylemiş babasına rahatsızlandı hastaneye gidiyoruz diye kaynanam da tüm akrabaları aramış neymiş ben şey demişim “Yetişin doğuruyorum imdat” demişim 🤣🤣 eşimin sülalesi Şuan benim böyle cümle kurduğumu sanıyor rezil etmiş beni ben asla öyle bir şey demedim 😂
123esr_ Hacerunl bide bişe diyince bi senin mi çocuğun var tavırları varya niye söyledin diyemiyor insan ..
Mervetnl DeryaSemi kendi annem babam 3,5 haftalıktı öğrendi. Kayınvalidemler 7 haftalık. Dışarıdaki herkes 3 aydan sonra öğrendi. Hala sosyal medyada bişi paylaşmadım. Kuzenim geçen gün tesadüfen öğrendi yani size kalmış 🤷🏻♀️