Derya341986 Sumeyyye bende de öyle ben ağzıma yemek vurmazdım hamilelik öncesi şimdi furamuyorum yemek kokusu geldiği anda
Yaseminztrkzcan Neseyakut yani bilemiyorum 56 kilo ile hamile kaldım 64 kilo oldum şuan 26+2 de inşallah Doğumdan sonra gider tek ümidim 🤗
Papatyamoms bu kılo alımı cok degısken bırsey kızlar :D bırbınızle cok kıyaslamayın derım kımısı kılolu hamıle kalıyor extra dıkkat edıyor az kılo alıyor , kımısı cok zayıf kalıyor bı bakmıs kılolar gıdıyor :D kımısının boyu cok uzun kımısı kısa :D 175 55 kılo olan bır bayanın 10 kılo almasıyla 155 boyunde 55 kılo ıle hamıle kalan bır bayanın 10 kg alması cok cok baska goruntuler ve zorluklar verır kısı ıcın :D ben 27+5 ım 8.4 kılo aldım bu zamana kadar 164 boy 59,5 kılo ıle basladım buna gore benzer kılolarda olup kıyaslamak ısteyen varsa kıyaslasın :D yinede iyi idare ediyorum sımdılık hedefım 14 doktorum da oyle dedı mumkunse aşma ama aşarsakta napalım dıkkat edıyorum az sık beslenıyorum abur cubur ekmek yok kahvaltıda sadece, şerbetlı tatlı sevmıyorum yemıyorum belkı sutlu tatlı oda 2 3 hafta da bı amma velakın oluoyr :D
Betulnurten Papatyamoms amannn canım çok çekiyor bazen dayanamıyorum bazende öyle zamanlardayım ki sırf yemek yemek için yiyorum. Öyle çok yemediğim halde 1 hafta 3 kilo aldım nasıl oluyor bilmiyorm belki 1 kilo serum yedim ondan mı allahım sen büyüksün 😂 178 boyum olmsa napıcam 😂😂😂
ElifKarata Khmu 41+1 de Doğum yaptm toplam 12 kılo aldm eve geldiğimin 3. Günü 10 Kilo vermiştim. 😊 bebeğim 27 günlük oldu bugün tartıldım 5 kılo daha gitmiş cok sevindirikim 😂😂. 12 aldm 15 verdim 1 ay olmadan tavsiyem gebeli ve sonrası bol suuu
Papatyamoms Betulnurten bknz. upuzun boylu bır anne uzun boylu ve kafa rahat 3 kg almıs ama takmıyor neden çünkü uzun boylu :D avantaj :D
Yagmur1991 Sumeyyye 17 ci haftama giricem yarim kilo bile almadim.alanlara yiyenlere imreniyorum engüzel iştahınız var ben etten balıktan tiksiniyorum anca eti dışardan belki yerim.istahim hala acilmadi
Papatyamoms Yagmur1991 canım bende 17 deyken bı bucuk kılo fln almıstım :D şuan 8.4 kıloyum 27+5 ım 20 den sonra yavas yavas baslıyor bebek buyudukce yanı