Papatyamoms Betulnurten bknz. upuzun boylu bır anne uzun boylu ve kafa rahat 3 kg almıs ama takmıyor neden çünkü uzun boylu :D avantaj :D
Betulnurten Papatyamoms hahahha demeyin öule uzun ve iri olmak çok zor 😭 keşke minyon ve tombiş olsaydım 😂 ama nerde
Diyetisyen 30+5. 10 kilo aldım. Herkesin aldığı kilo farklı olur. Örneğin zayıf kişilerin 13-18 kilo alması normal. Normal kilodaki kişilerin 11 ila 16 arası normal. Hafif kiloluların 7-11 normal. Kilolu olanlarında 6-8 kilo alması normaldir.
Arzu_88 haceryasar boyunuz ve kilomuzu ögrenebilirmiyim🙏 Ben kiloyu çok takiyorum 2 aylık hamileyim 58 kiloyla hamile kaldım doktorum ilk 3 ay kilo alma dedi ama başaramadım 1 kilo aldım. Benle alakası olmadan;) Boyumda 1,68 Çok tombiş olmak istemiyorum
DemetAta Sumeyyye bende 78 le hamile kaldım şimdi 35 haftalıgız 95 kilo olmuşum doguma kadarda alıcam galiba çok yiyen biri degilim yediklerim bana yarıyo bebegim zayıfmış hayırlısı bakalım
Gozdee68 Htc123 😂😂 Bende ayni 34 hadtamdayim 16 kilo almisim hatta bide yuruyus yapiyorum her gun duzenli 👍🏻
FatmaOrhan Ben anlamıyorum hamur işi fln de yemiyorum badem meyve en çok meyve normal düzeyde yemek yiyorum ilk başta 3 kilo verdim 51 kilo ile başladım suan 29 haftalığım 10 kilo aldım bebek için yararlı olanları yiyorum yine de şişiyorum yüzümün şişliği de cabası tabi hergün yürüyorum da 😒😒
Yogurtlupilav 27 haftada 6,5 kilo aldım. Tartıda ömrümde görmediğim rakamları görüyorum. Ama kafama çok takmıyorum şimdilik. *Günde minimum 8 saat çalışıyorum *Hergün minimum 7.000 adım atmaya çalışıyorum *Her akşam yemek yemiyorum. Haftada 2-3 gün yoğurt,çorba, meyveden birini yiyorum *haftada 2 kere yogaya gidiyorum *Metrobüs ve metro kullanıyorum(en başarılı sabır testi) Kilo kontrolü konusunda malesef başka birşey gelmiyor elimden, diyetisyene liste hazırlatmayı da hamilelik döneminde değil, emzirme döneminde mantıklı buluyorum..
deletedmom6295 Yogurtlupilav diyetisyen konusunda size katılmıyorum çünkü bizim gibi riskli gebeler diyet listesi şeklinde sağlıklı beslenme programı yapabiliyorsa tüm hamileler yapabilir. sağlıklı beslenmeyi hayatın her dönemine yaymak esas olmalı aslında.
Ireem20 Derya341986 Ay ben valla 30 kilo almıştım 🤣 Hicte gocunmam. oglum 3 aylik nerdeyse 27 kilomu geri verdim 🤣👏
Esra___ Ireem20 gerçekten mi 😢 ben de 37 haftada 22 kilo aldım allahtan zayıf hamile kalmıştım boyum da var ama yine de takıyor insan