Deletedmom_85 bugun kavimler gocu yapar gibi geldik , kayinvalidem saolsunndoldurmus noel anne gibi dagitti hediyeleri once acmayacaktik kayinbabam dayanamadi Umoşa bir suru oyuncak kiyafet corap sapka almis daha alcakmis ama gorumcem diyoki valla delirdim magazayi sarin dicekti kasadayiz bana diyoki bekle geliyorum gidip geliyo elinde bir ton şey, bugun e bebek zengin 😂 sonra gorumcem bana hediye alacakti , kayinvalidem dogum gunum 2 ocak diye bana gitmis herkes adina bir hediye almis birde ustune cingilbelz adini verdigimiz terlikten 3 tane almisbana kendine gorumceme , kayinbabam ve kocam bey triplerde biz insan degilmiyiz diye , biz yarin cikip onlara hediye alacagiz esime sadece bir pijama takimi almis diyo ki ana ben senin evladin degil miyim ben uveymiyim kayin babam bana hic bisi almadiniz diye trip atarken kaynanam size raki ve et aldim daha napiyim dedi suan agliyoruz ben icemiyorum gorumcem de raki sevmiyor… kayinvalidem teselli ikramiyesi gelinim icmiyorsa bende icmem dedi , herkes vaaov oldu. Ev insallah yarin yerinde kalir kayinbabam icince cok guzel kivirtiyor , kinamda bizzat dansoz tutmak yerine o parayla viski icirtmistik herife mis gibi oynadi 😂 yarin siteden atilmazsak asla atilmayiz dkdjdj