myangelson Deletedmom_85 aynen bir de büyük ihtimalle gece 12 olmadan uykuya bayılır kalırız 😄uyuyarak girme ihtimalimiz yüksek 😄
FatmaAselinAnnesi_60 Deletedmom_85 kuran okumak salavat getirip yatmak 🤲 her yıl olduğu gibi bizim de planımız bu
Armommy Deletedmom_85 Bende en çok grip be kovlr salgınını düşündüğüm için dışarı çıkmıyorum. Bide bebem daha newborn evdeyiz anlıycağınıx.🐥
Bebisinannesi23 Deletedmom_85 yılbaşı kutlamıyoruz. Ama yılbaşında doğursam çok güzel olur yılbaşı hediyesi olarak . 😂 çünkü 39+1 olacam . Artık gelebilir bence yılbaşı saat 12 çok güzel bi zaman 😎
SerapBagci Bebisinannesi23 Ay gelmesin kız o saatte bende şuan 39+1im ama o gece çalışmak istemeyip zoraki nöbete kalan hemşire ve ebeleri çekmek istemiyorum o sanciyla kesin modum düşer sinirden doğuramam🙄
Dr4 Deletedmom_85 normalde bir plan yapmam yılın her günü gibi geçer ama bu sene doğuruyorum o gece hastaneye yatışım yapılacak. 🥰
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_85 kayinvalideme gidip umoş yiyip partileyecegiz , onlar icecekler bende camdan tavuga ekmek banan kemal sunal gibi bakacagim fkdkdk sonra dans eder gobek atar ertesi gune gec ayilmak uzere uyuruz djsjsjd
Gunesligunler- Deletedmom_85 21 günlük bebe ile pek plan yapılamıyor malesef. Ama çok şükür ki 8 sene sonra ilk anlamlı yılbaşı benim için 🙏🏻
Mucizelermumkun *Yılbaşı planımız *🎄 🌟 Yılbaşı filmi izleyeceğiz (eşim seçecek) 🍿 Dışarıdan yemek siparişi ve yemek 🍽 abartısız ama değişiklik olacak bir şey Ata demirer gazinosu tarzı bir program izleyeceğiz 🎊 Kuruyemiş çekirdek çay Kargoları açacağız 🎁 (ihtiyaçları biriktirip toplu almıştık poşetleri açmadık eğlenmek için o gece açarız) oğlumuza 2022 den bir not yazacağız. Geriye doğru sayıp 12 de öpüşeceğiz 😙
1Gozde1Yusuf- Mucizelermumkun cok guzelsiniz ❤ boyle seyleri cok seviyorum ya mutlu olmak illa pahali seyler buyuk eglenceler degil boylesi daha ruh doyurucu
susambebeginannesii Deletedmom_85 eşimin kuzeninin nişanı var orada olacağız benim aklımda yemek falan vardı ama nasip 😀
SerapBagci Deletedmom_85 Sanırım ben doğuruyor olacağım 😂😂 Doktor tetikte ol her an gelebilir dedi herkes yılbaşına denk gelecek kesin doğumun diyor🙄😂
Bebisinannesi23 SerapBagci ayy hiç bu yönden düşünmemiştim biliyomusun. 🤔 ama dediğin o kadar mantıklı ve doğruki sanki biz zorla çalıştırıyomuşuz gibi davranacaklar 🙄bianda vazgeçtim düşüncemi geri alıyorum 😂
AycanFb Deletedmom_85 Ablam eniştem bize gelecekler ben bir şeyler ablam bir şeyler yapacak derken masamızı hazırlayacağız muhabbet sohbet hoooopppp 2023 gelmiş😆