boymomyz [silindi] Benimki de fabrikada çalışıyor gece vardiyasında , yaşadığım yerde ailemde yok kimsem yok 🙄 . Canları sağolsun napalım ☺️
Gzdemrah Benim de eşim yurt dışında çalıştığı için ailemleyim. 6 saat, saat farkı olduğu için aynı anda da kutlayamayacağız. Ben kutlarken eşim çoktan uyumuş olacak. Bakalım beklentisiz plansız bir yılbaşı.
Biroglanannesiii Deletedmom_85 Evdeyiz Mutiii yemekler yiyip filmler izleyip vakit geçireceğiz çocuğumuzla ilk yılbaşımız 🥰
Deletedmom_85 Biroglanannesiii ayy bebeğimm nasılsın ne var ne yok bayadır konusamadık paşa oğlan büyümüştür bi foti isterim ama yaa🥲 nasılsın ne var ne yok hiç denk gelmiyorum yorumlarda sana yaaa sende hiç yazmıyosunn nasıl gidiyor bakalım 🌸
myangelson Deletedmom_85 aynen bir de büyük ihtimalle gece 12 olmadan uykuya bayılır kalırız 😄uyuyarak girme ihtimalimiz yüksek 😄
Bebisinannesi23 SerapBagci ayy hiç bu yönden düşünmemiştim biliyomusun. 🤔 ama dediğin o kadar mantıklı ve doğruki sanki biz zorla çalıştırıyomuşuz gibi davranacaklar 🙄bianda vazgeçtim düşüncemi geri alıyorum 😂
SerapBagci Bebisinannesi23 banada hep yılbaşında doğur diyorlar herkese böyle söylüyorum 😂 inşallah gelmez o gece diye dua ediyorum sürekli 🤲🏻 beklemiş beklemiş 2 ocaktan sonrayı da beklesin bi zahmet 😁😁
Ayknur Bu yıl başı benim için ayrı bir heyecanlı ve bol korkulu yarın sabah doğum için hastaneye gideceğiz duruma göre belki hastanede geçecek 1 Ocak bebesi geliyor hayırlısıyla
Ilahem Deletedmom_85 disariya cikmak sahilde biraz gezmek.akrabalarimiza gitmek. restoranda kocamla bas basa romantik yimek yimek.alisveris yapmak…..bunlarin hic biri yok planimizda.esim telefonda mende oturur bende mutfakda bulasik yikarim ve ya bebek uyuturum her halda🤭klassik yilbasi hikayem.
Deletedmom_85 Nazlicangrhn-3009 yukarıda da biri yazmış düşünüyor duruyorum bu PTT ne diye jsjdjd bozmadım hiç ortalığı açıklayıcı yazmışsın tşk tşk tşk 😬 bu konuda aynı bat gibi bir şey jdjdj
Biroglanannesiii Deletedmom_85 Ne yapayım kuzum büyüdük evet sabah unutmazsam atarım uyumalıyım saat 4 oldu hala yatmadım 😂😂
TugSozTan Geçen sene karantinaydık bu sene bir gün hala hastalandım yine 🥲 şilede kayıpederimin oteline gideceğiz 12+3teyiz