bademli_puding Prensesdiana araştır tabi bende çok araştırdım ama ben çok pahalı bişeyde istemediğim ve büyük bişeyde istemedim o yüzden bu tarz aldım
Eskiz Prensesdiana Huggy napp 8 ın 1 anne yanı park beşik önerebilirim gerçekten çok güzel. Trendyoldan yorumlarına bakabilirsiniz alan herkes memnun 🥰
Kevserumit Prensesdiana elele madre anne yani beşiği aldim kendi sayfasında fiyatları daha uygun bu arada . Ben memnun kaldım tavsiye edebilirim.
mothertobe1994 Kevserumit iyi gunler. Ben de siparis vermeyi dusunuyorum. Turkiyenin heryerine gonderim var mi ? Guvenilir mi ?
Busradnrcn hulyademr merhaba bende bu beşikten aldımfs daha bebeğim doğmadı kullanmadım içine ekstra yatak aldınız mı yoksa içinde olan yatağı mı kullanıyorsunuz acaba 😊
hulyademr Prensesdiana ya çoğunun temel iskelet sistemi aynı bence uygun fiyatlı bakılabilir eleme kriteri olarak.😅
gizemlianne12 Prensesdiana ben twin marka aldım çok güzel Instagram hesabı turnahome çok makul fiyatları
Prensesdiana @Nesli8181 sıcak tutmuyor Muş diyorlar bazıları da soğuk havayı çekiyor Muş ay kararsız kaldım
Gulsah1995 Prensesdiana Canım ben dün aldım e bebekten baby plus 1700 küsürdü ama 60×120 sallanıyor çift katlı park yatak
Smysmysmy1 Prensesdiana prego Panama park beşik aldım. Kaliteli ve bence diğer modellere göre çok daha güzel 🤷🏼♀️
Tusami Smysmysmy1 canım bende bu modeli internetten beğendim güzele benziyor. Sen nereden satın aldın peki ? Birde kurulumu nasıl kolay mı ?
humeyraa01 Prensesdiana biz Kraft together anne yani park beşik aldık. İçine de Yataş visco yatak aldık. Bunları çok öneren oldu Kraft en az şikayet gelen marka dediler. Bakalım henüz kullanmadık inşallah memnun kalırız
sorybaby Biz elele madre modelden aldık çok kullanışlı çok beğendik fiyatta baya uygun tavsiye ederim
hulyademr Busradnrcn biz içinde gelen yatağı kullanıyoruz şuana kadar memnunuz. Öyle çok ince bişey değil zaten