T06Y13 Prensesdiana canım yoyko tavsiye ederim kızım iki yılda hor kullandı heryere taşıdık tık yok diğer markalar gibi hava almayan paraşüt kumaş değil çok sıkı keten gıcır gıcır etmeyen kumaşı var ve diğerleri kadar süsülü püslü değil ama herzaman sadelik sağlamlıktır güle güle uyut inşallah 😊
T06Y13 Prensesdiana içine yatak olarak da yataş öneririm bir tarafı iki yaş diğeri iki yaş üstü çok hoş ve rahat güvenli kaliteli ben biraz araştırmayı abarttım mantıklı olanı yapmaya çalışan annelerdenim 🫣
Prensesdiana @T06Y13 en iyisini yapıyorsun önemli olan çocuklarımızın konforu sonuçta bende bakıyorum araştırıyorum
fatiss Prensesdiana elele madre hem cok uygun hem cok fonksiyonlu hemde sapasaglam kendi sitesinden aldim 2300 tl 2 gunde ulasti dun kurdum bayildim
SerapBagci bademli_puding bende bunun altı çekmeceli olanını istiyorum herkes bana ahşap alma pişman olursun park beşik al rahat edersin diyor🙄 ahşap beşik neden pişmanlıktır kiii
bademli_puding SerapBagci bence kalıcıysan sürekli taşınmak zorunda değilsen böyle bişey al bence görsellikte önemli park beşik bende düşündüm ama görsel olarak pek beğenmediğim için iyikide almamışım dedim
Senacnl Prensesdiana joie marka aldım hem kaba olmaması ve katlanıp taşınabilir olması beni etkiledi açıkçası ve bir yıldızı da anne yanına getirilmesine verdim henüz kullanmadım ama memnun kalacağıma eminim
minikmucizemm38 Prensesdiana canım biz civilden aldık Kraft markası ve fiyatı 2300 tl idi.2 kademeli ve asansörlü yani anne yanı olabiliyor.Ayrıca sallanma özelliğide var
Minikobaby Bu yoyko marka besigi bulanlar link verebilir mi acaba? Ben asla internette bulamiyorum kirmizi ve laciverti haric diger renkler yok
Gly-07 Minikobaby Aynen dünden beri bende bakıyorum hiç bir yerde satış yok kırmızı rengi kalmış sadece aynı anda mı tükendi her yerde anlamadım 🤷
Mervegnccmz Prensesdiana bugün aldım daha hem park yatak hemde anne yanı kanz pretty gelsin bakalım fiyatı 2300 yataksız birde elele madre çok satılıyor