Prensesdiana Merhaba arkadaşlar bana tavsiye edececeğiniz park beşik ve anne yanı önerileriniz var mı fiyat önemli değil kalite ve kullanışlı olsun
Babykalamar Prensesdiana baby plus park besik cok memnunum bosuna cok para vermeye gerek yok demir aksanlarinin hepsi ayni fabrikadan cikiyo
Mmervebz Kanz with me 2 aldık fiyatı da gayet uygun kurulumu kolay hem de anne yanı özelliği mevcut memnun kaldım tavsiye ederim
Hlypl Mmervebz biz de bunu aldık yatağa açılan fermuarlı olması çok güzel 👍🏼 çoğunda öyle bir özellik yoktu.
suelin Prensesdiana civilden kayınbabam almış geniş rahat kullanışlı kısmetse doğumdan sonra bebis kullanacak ona sorarim nasi konforlu mu Diye ama cvp veremez 🤣 Kısacası civildekiler iyi kalitede onu dicektim park beşikler
Prensesdiana @1Gunes @Babykalamar @Tansu15 @BBuseY @Sinemozy @dtcanannn @KeremikoBayky @atlassmommm @Mmervebz @suelin @Crnmrym @Melisiniz1205 @Harikuya_Su Suhedymn Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar 🌺
bademli_puding Prensesdiana Canım bundan alabilirsin ben bundan aldım tabi daha kullanmadık ama önerilen bi beşikti kullananlar da çok memnun
SerapBagci bademli_puding bende bunun altı çekmeceli olanını istiyorum herkes bana ahşap alma pişman olursun park beşik al rahat edersin diyor🙄 ahşap beşik neden pişmanlıktır kiii
bademli_puding Prensesdiana araştır tabi bende çok araştırdım ama ben çok pahalı bişeyde istemediğim ve büyük bişeyde istemedim o yüzden bu tarz aldım
gizemlianne12 Prensesdiana ben twin marka aldım çok güzel Instagram hesabı turnahome çok makul fiyatları