DevriminAnnesi sayre ayy inşallah bi bakarlar açılman artmış.. kolay bi doğum olur inşallah dualarım seninle 🥹🥰🤲🏻
agylik sayre üzülmek yok kolay ilerleyecek belki de öyle motive et vücuduna bebeğine olumlu sinyaller gönder canım 🥰 dualarımız seninle kavuşacaksın bugün miniğine sonucunu düşün 🥰
mavininhertonuu sayre Üzülürsen açılma sağlayan hormon gidermiş yapacağına inan ve bekle olacak inşallah zor evet ama başarılıydı sonu kavuşma çünkü
sayre agylik kizlar ben sezeryan oldum son anda, suyu bitmiş bir de rahmim kaskatiymis beklesek de dogmayacakti yani
DevriminAnnesi agylik valla birimizden biri doğursun artık 😄 sabrımız kalmadı güzel haberler almak istiyor bünye 🤪🥹🌸
DevriminAnnesi agylik rahmimde doluluk hissi var sanki ıkınsam rahatlayacakmış gibi hissediyorum, ve ayıptır söylemesi çiş yaparken ikidir parça geliyor böyle şeffaf jölemsi acaba niye yA 🥹🥹
agylik DevriminAnnesi o parçalar nişanın devami olabilir kuzu. Bugün doktor yine gösterdi bana nişan gelmeye devam ediyor bak diye şeffaftı dediğin gibi ve hala devam ediyor bende de ayni bahsettiğin durum. Yarın geçecek ve çıkartacaksın 😁 Allah’ın izniyle 😍🥰
DevriminAnnesi agylik anam kadın olmak ne zor 😄😄 yarın çıkartayım da rahatlayayım valla 🥹😄🤪 pzt yi saymakta geçmez ben dayanamam artık 🫣🤪 hadi sen de doğur
agylik DevriminAnnesi doktor pazartesiyi bana öyle aşılamış ki istersen yarın gel vereyim coşkuyu diyince bir an kal geldi 😅 gözümün önünde kucağımda bir bebiş olduğunu hayal ettim dedim yok pazartesi dur 😅 o zaman dedi biraz daha uyaralım rahmi 😅
agylik DevriminAnnesi kendisi gelir mi acaba diyorum pazartesiye kadar da gram sancım yok kasılmalar önceden daha çoktu o da azaldı resmen. Suniye kalacak kesin iş. Öğleye kadar suni ile deneyeceğiz açılma ilerlemezse sezeryana döneceğiz.
mucizebebegimmm sayre size çok geçmiş olsun, bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla anneli babalı büyütmeniz nasip olsun inşallah 🙏🏻 dilerim kolay atlatırsınız 🫶🏻