mucizebebegimmm sayre size çok geçmiş olsun, bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla anneli babalı büyütmeniz nasip olsun inşallah 🙏🏻 dilerim kolay atlatırsınız 🫶🏻
zeynepaylaipek DevriminAnnesi tam olarak doğumum bu şekilde başlatıldı. Propessin kendi sancılarını uyardığını rahmi bir olgunluğa ulaştırdığıni söylemişti doktor o yüzden ilk etapta tahmin biraz olsun açılmış olmasi gerekli suni vermek için dedi bana sabah 9 da takıldı onunla üç dört cm oldum daha da ilerlemesi ama yine de beklettiler beni nedense hatta o düştü rahmimden. Gece 12 de suni verdiler. Sabah 06:32 de normal doğum oldu.
zeynepaylaipek sayre bazı insanların böyle oluyor benim annemin deiiincisinde öyle olmuş mecbur sezeryan a alınmış nasip
Nazendehanim Kızlar ben de dün suni sanciyla normal doğum yaptım , Rabbim bekleyen herkesi tek seferde sağlıkla kavuştursun ❤️
agylik sayre ay bana bunun bildirimi düşmemiş ya ben de seni aradım durdum postlarda 😅 çok şükür sen de kurtuldun canım 🥰
Nazendehanim agylik Bildirimler kaynıyor valla bana da hiç biri gelmemiş tek tek okudum sen bizi etiketlemeden bişe yazma 😅