Gamzer çok teşekkür ederim inşallah 🥰
Nstden anlayan bakabilir mi
Mervesya evet adet ağrısı gibi ama bacak arasındaki kemiklerinde ağrıyor 🥺birde karnım sert aynen öğleden sonra gel dedi tekrar nst çekelim bakalım inşallah sağlıkla gelsin minik kızım
Hadi bakalım sancın çıkmış açılmanda kolay olur inşallah. Allah kimseyi darda koymasın kaç haftalıksın
Sancı çıktıktan sonra mi oluyor açılma yoksa
Açılma olduktan sonra mi sanci oluyor
Sibeldamla inşallah ilk doğum biraz heyecan biraz korku ama bakalım 😅
Nursemother hiç bilmiyorum bende
Sibeldamla 39+1 🥰
Halimee1634 30+3um benimde erken doğum riskim var dediginiz gibi bacak aramdaki kemiklerim batiyor yatarken yururken fln normaldir diye dusunuyodum
Nursemother o değişir herkeste
Halimee1634 lız bende 39+1 ay hadi bakalım inşallah benimkide gelir.
Halimee1634 korkma Allah’a sığın. Birde sona doğru ıkınırken büyük tuvaletini yapar gibi ıkın
Halimee1634 insAllah canim benim sicak suya gir squat yap bol bol
Halimee1634 sancım var canım ama çok şiddetli değil orta halli ama ağrın çok çıkmış assadaki dağ gibi olanlar sendeki ağrı oluyor
Sibeldamla tekrar nstye girdim bu kez çıkmadı ya sancı 😅gelesi yok bu bebeklerin
Sibeldamla ilk doğum mu sizin
Mervesya yeniden girdim nstye ama çıkmadı sancı 2 3 güne gekir dedi doktorum bakalım 🥺
1aysekaplan tekrar nstye girdim ama çıkmadı sanci çok garip ya 😪 ben adet ağrısı gibi ağrı hissediyordum nstdeyken
Halimee1634 oglen nst cekilirken agriyi hissediyomuydun canm bazen cihazi koyduklari yerlede cikmayabiliyor
Halimee1634 yok 1 oğlum var şiödi kızım olacak
Bende sancımı bekliyorum yoruldum artık en son gelmezse pazartesi suni sancıyla deneyecez.inşallah kendi sancım gelir