gokce62_ Era-N 21 haftaya kadar sürdü son 3 haftadır çok rahatım şükür ama arada bazen vuruyor tek çözüm prilam dr 🙏🏻
Esra0707 Haftamda başladı,15. Haftamda azaldı 10 gün hiç olmadı herhalde artık bitti dedim,16. Haftamda 1 kere oldu ,şuan 18.haftamdayim inşallah bı daha da olmaz.
yanlisanlamaama Era-N 14+3 teyim iki gündür biraz azaldı yine de ilaç kullanıyorum tedbir amaçlı akşamları artıyor
dahabirmavi Era-N 16+4 arada geliyor hala tam anlamıyla kesilmedi ama kusarak dinlenerek atlatıyorum bana ilaç yazmadılar kullanmıyorum
Minigim--2 Era-N benimde 18 haftaya kadar sürmüştü bulantı ilaci kullandım sonra düzeldi rahatladım derken 28 haftadayim yeniden türedi 🤦 sabahları özellikle bulantılarım basladi inşallah bu kısa sürer 🥺
binnur64 butterfly4 bugün bayılcaktım az daha, bulantıdan bi şey yiyemiyorum kendimi kötü hissediyorum diye oturdum ağladım bide🤦🏻♀️ ama napalım evlatlarımız sağlıklı olsun da katlanırız onlar için
Pelin52 butterfly4 benimde 9+1 benim öyle çok olmuyor mide bulantısı ama ilaç vermişti doktor siz istemediniz mi doktordan yada önermedi mi ?
omrumm Ben çok şükür şimdiye kadar bir sorun yaşamamıştım 24. Haftada tekmelerinden midir nedir yatamıyorum bile artık midem ağzıma geliyor, yanıyor…
sevval04 Era-N evet cok normal doğum yapacağı günün sabahında bile hala bulantıları olan cok fazla insan var. Yeşil elma mideyi rahatlatıyor diye okudum eğer yiyebiliyorsanız bulantılarınız olunca yemenizi tavsiye ederim😊
Arsev123 Era-N 28. Haftadayım 5. Haftadan beri devam ediyor. Prilam kullanıyorum. Bir gün içmesem ilk günlerdeki gibi aşırı midem bulanıyor kusuyorum. Doğuma kadar kullanacağım ilaç çok rahatlatıyor
Snmdgn 33+3 ve prilamsız 1 gün düşünemiyorum gece yatarken 2 tane sabah kalktığımda 1 tane çünkü sabah müthiş şekilde bulantım ve kusmam oluyor doğuma kadar böyle devam artık
Banubebek1 9 haftalık olduk bizde bulantılar son gaz devam su içsem çıkarıyorum ne zman biticek bende merak ediyorum😊
Cico_55 Pnr_KMRC1 7. Haftada başlamıştı benim şuan 18.haftadayim artık çok az bulanıyor ilacı bıraktım kusmuyorum artık.