hayalbahcem Era-N bnm 14. Hftada azaldı şuan 17 deyim şükür kalmadı. Belki devam edebilir yada seninki bi tık uzun sürebilir kıyaslama inşallah hemen geçer
Baharcdemir Era-N ben 36. Haftadayım ve hâla devam ediyor ilacımı kestiğim an çıkarıyorum 13 ocakta doğumum var ve doğuma kadar devam edicem sanırım😁
cemileyuzgulec kahvesever__ 3 aylik hamileyim mide bulantılarım oluyor ama kusmalari hiç olmuyor bu normal mi?
yanlisanlamaama Era-N 14+3 teyim iki gündür biraz azaldı yine de ilaç kullanıyorum tedbir amaçlı akşamları artıyor
miniklokumunannesi Era-N Era-N 14 u doldurdum 15 e girdim hala aşırı şiddetli bulantılarım her gun zofer alıyorum ve hiç bir şey yiyemiyorum😞
Mustafaninannesi Baharcdemir benimde 13 ocakta dogumum ve halen ilacı birakamadim ne zaman bırakmak istesem kusma ve tiksinme basliyor
Mine28 Merve1905 yaaa geçmiş olsun bende 23. Haftadayım bulantım war bi kaç gündür hatta kusmam oldu aceba normal mi 23. Haftada
catandgirlmom Era-N 18+3 üm artık baya azaldı ama hala her gece yatmadan 2 prilam içiyorum 😊 kendime güvenim gelirse 1 e düşüreceğim
tgcebl 4.aydan sonra tamamen kesildi benim ,ama ilk 3 ay çok zor geçmişti 4 kilo vermiştim . Bazılarında geçiyor bazılarında doğuma kadar devam ediyormuş
Aynr1380 tgcebl bende her seferinde 4. Aya kadar kilo kaybediyorum bulantılardan ama sonra tamamen geçiyor
Hilal2 Hala tam gaz devam doğum esnasındada çıkarıcam heralde siz doğumu yaptırın ben kusuyorum dıyecem büyük ihtimalle
Udu Era-N 6 ay surdu son 1 aydir yok diyodum prilami biraktim 1 haftadir gene costu ama sanirim migdeme baski yaptigi icin oluyo