burcin-2202 Era-N 21+3 teyiz 5. aya kadar hastanelerde yattım aşırı mide bulantım vardı 9 kilo verdim . Hala günde 3 tane ilaç kullanıyorum bıraktığım gibi yine aşırı devam ediyor ancak ilaç kullanmama rağmen rahat geçmiyor bulantım ağırlık hissi midede Allah yardımcımız olsun, sağlıkla huzurla gelsin bebişlerimiz 🫶
CaglaArtul Era-N `bende 15. Haftamdayım hala sürüyor koku hassasiyetimde var en çok sabahları çıkartıyorum böyle sarı su gibi umarım geçer ama annem her hamileliğinde 9 ay boyunca çekmiş galiba bende anneme öekmişim 🤦🏻♀️😀
Berivansarya Era-N benim ilk hamileliğimde kızımda yedi sekiz aylık olana kadar sürekli kusma doğuma kadarda tiksindiğim şeylere karşı aşırı kusmam vardı. İkinci hamileliğim şimdi çok şükür daha iyi 20 haftalık olduk hala sabah bulantısı yaşıyorum ara ara normal kabul ediyor doktorlar
Dilaraka Era-N 5. Aya gelene kadar prilam kullandım daha sonra kendiliğinden geçti ama miğde problemlerim başladı bu seferde 😏
1asel-duru Era-N 9 haftalık oldum bu hafta sabah bulantilari olmamaya başladı midem aşırı rahatsızdi o da geçiyor ilk gebelikte 4 aya kadar bulanmışti
Cico_55 Pnr_KMRC1 7. Haftada başlamıştı benim şuan 18.haftadayim artık çok az bulanıyor ilacı bıraktım kusmuyorum artık.
Htckbra0716 Era-N 16. Haftadayım daha 2 gün önce bulamtı kusmadan acike gidip serum taktırdım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
gokce62_ Era-N Doktorunuz önerdiği şekilde kullanmalısınız bence , benim gece yatmadan 2 taneydi şimdi 1 e düşürdük. Ama gece yatmada kullanmak daha rahat oluyor mide
Tugce3561 edanurkocc bende bugün tam 7 haftalık oldum aşırı derece de mide bulantım var kayınvalideme yerleştim bu süreçte mutfağa giremiyorum her şey kokuyor burnuma sanki
koohydal 18nci haftadayım, 2 günde 1 kusuyorum, bulantılarım hala var tabi ama ilaç içmiyorum. eskiden günde 4 ilaçla 5 kere falan kusuyordum. çok şükür eskiye kıyasla bulantım neredeyse yok
giezemss-1 Era-N herkesin bünyesi farklı bazı insanların doğuma kadar devam ediyormuş. Benimki 12. Hafta bittiğinde azaldı gün aşırı olmaya başladı bir hafta sonra bitti. Sadece sabahları kalktığımda biraz oluyor yemek yiyince geçiyor.
Nisagk Era-N 5.haftada başladı 14. Haftada bir anda kesildi ama o ara süreçte kusmaktan 5 kilo vermiştim serumlarla durabiliyodum şimdi 1-2 gündür prilamda içmiyorum bakalım bi sıkıntı olmadı inşallah sizinde geçer.
Pnr_KMRC1 butterfly4 ben daha 5 haftalık bişey yok merak ettim daha var demekki inş olmaz bende sağlıklı doğumlar💐