FigenAkpnar Dhvfth süt ve süt ürünleri ile aranız nasıl 35 haftalığım bebek bu haftadan sonra kilo alabilir mi acaba 😊
Dhvfth FigenAkpnar bu haftadan sonra daha çok aliyo aslında ayran çok içiyorum ben geneldee peynir falanda yiyorum ama kasar pek yemedim çok iştahlı biriyim aklıma geldiği gibi koşar yerim saat zaman hiç farketmez öyle aman aman şu olsun yiyim dediğim gcbsey olmadı ne buldumsa onu yedim elimin altında olan😊
essyagiz FigenAkpnar Asıl bu haftalardan sonra haftalık 250 gr alıyorlarmış canım, kaşar peynir muz yoğurt kilo aldırıyor 👌🏻☺️
Sezen07 essyagiz 36+2 en son muahede 2800 dü şimdi kızım 3 olmuştur annesinin minik tosunum haftaya pazartesi kontorlumuz var bakalım son duruma inşallah kanala girmiştir 😊🤩🙏🦄
essyagiz Sezen07 İnşallah girmiştir canım, önceden 2 kiloyu geçsin diye beklerken şimdi 3 olmuştur diyoruz, zaman ne çabuk geçti🙈🙈
Sezen07 essyagiz çok kilo da alırsa doğum zorlaşıyor aman gelişimi iyi olsun doğduktan sonra alır zaten takmıyorum kilosunu tam zamanlı gider inşallah ne önden ne geriden 😊
essyagiz kymkkymk2106 Evet resmen karnıma sert dokunan birisi olsa canım acıyor, sürekli kendini dayıyor, bastırıyor🙈 bu gece 40 dkkada bir wc ye kalktım, imdaaat diye bağırasım var😂
Edddaaa 3100 kg ydi 51cm boyu var prensesimin, kanala yerleşmiş dedi, 36+0 da kontrol olmuştum, bakalım artık kurbiyemiz nezaman gelir, rabbim herkese kolay Doğum nasip etsin 🤲🏻🐣 sağlıkla kavuştursun yavrularımıza , olmayanlara da tez zamanda versin
Nefesliva 36+3 dün konturolüm vardı 3 kıloya yakın dedi doktorum kanala girmiş dedi benjm böbrek agrılarım ve kasık agrılarım çok var ama nts de sancı çıkmadı
Kaderyas0327 Ben de dün gittim doktora 37+3 üm bebeğim 2700 grm dı bana az gibi geldi ama doktorum iri bir bebek değil ama kilosu iyi ve normal doğumu kolaylıkla yaparsın dedi hadi inşallah son zamanlar 🙈😅😘❤️
Pembemimavimi essyagiz merabaaaaa 🙆♀️ bizde dun kontrole gittik 36+3uz 2bucuk kiloyuz basimiz yerleşmiş artik yuzumuzu gostermiyoruz 😂😂
Pembemimavimi Mihriky kiz bnm 36 haftada 2bucuk kilo sen niye uzuluyon. Minyon olsun. Saglikli olsunlar insAllahh 😍🙏🙏
AysimaRavza essyagiz amiin canim insallah 20. Haftadan beri erken gelcem diye kandirdi bizi simdide gelmiyo 😁
Rasev essyagiz 36+3 de 2430grmdi mennim minnosda ayni benimgibi minyon🙈ve hala donmedi nazli kizim simdi 37+3 olduk bakalim 2hafta sonra randevum var ne olcak
Ergunsed Hazirliklar tamam olunca beklemek bir acayip oluyomus etraftakiler dogum ne zaman diye soruyor her an gelebilir diyorum 37+1 haftalik gecen hafta 2600 kilo 48 cm boyu vardi oglumun oturduk hayirlisini bekliyoruz
Asya_2402 essyagiz 36+1 günlük hamileyim.Dün kontrolümüz vardı oğlum kanala yerleşmiş fazlasıyla aşağıda.2880 gr ve 50 cm miniğim.Haftaya diğer kontrole kadar doğmazsa görüşelim dedi doktorum 😅Nst de sancılarım sürekli 50 ve üstü çıkıyor
Aysmsek Mihriky üzülme canım sen maşallah 35 haftada 2,500 olmuş ben 37 haftaligim anca 2,500 oldu benim ki daha minyon şükretmek lazım