serenimo 35+2 de 2200 gr 45 cmdi. Minyon olacak dedi. Tabii insan kilo alsın diye cabalıyor. Cuma tekrar kontrolüm var 2800 doğsa bana yeter. Bel ve kasık ağrım var birde bebisim döndü fakat normal doğumdan her geçen gün korkuyorum🙄
Esra___ essyagiz ben de en son 35+0da gittim 2600 gram 47,5 cmdi 😊 bugün 37.haftaya girdim Cuma günü kontrolüm var bakalım inş iyidir en son dönmüştü doktorum normal Doğum yapalım dedi ben de çok istiyorum çatıya bakacak hayırlısı hakkımızda
Yeliz84 Esra___ bende tam 35+0 da gittim 2650di cuma benimde çatı muayenem var normal çok istiyorum inş kanala girmiştir ilk doğumum sezeryan 5 sene geçti herşey yolunda giderse normal yaparız dedi doktorum...
Rumeysaylz Babydr bugün tam 37 haftalık oldum şuan kontrole gidiyorum merak içindeyim ama dönmüş gibi de hissetmiyorum hayırlısı olsun canım hepimiz için 😊 🙏
Aysmsek Rasev Doktorum sağlık olsun da dedi kilo sağlık değildir dedi korkma kafana takma yemene dikkat et dedi
Esra___ Yeliz84 inş Cnmm hakkımızda hayırlısı beni de bi Doğum korkusu aldı bakalım nasıl doğurucaz 😊
Rumeysaylz Babydr Benim bazen yukarıda duruyor bazen aşağıda 🤷♂️ hiç anlayamıyorum canım ben birazdan öğreneceğim muayene de durumu bakalım 🙃
Rumeysaylz Babydr Kızım dönmemiş canım perşembe günü tekrar çağırdı doktorum sezeryan için anestezi uzmanı değerlendirecek tahlil de vereceğim hayırlısı olsun
kuantumx Geçen hafta 2600gr dı bizim minik, 36+6olduk cuma kontrol var bakalım kilosu kaç olmuş. Ben de hiç doğum belirtisi yok