essyagiz Nasıl gidiyor hamileliğiniz? 😍 Kaç kilo oldu minikleriniz? 👼🏻 Bizim yarın kontrolümüz var, geçen hafta 2850 gr ve kanala yerleşmişti😇
kymkkymk2106 essyagiz 37+2 bizde 35+6 da gittik en son 2700 gr dedi kanala yerleşmemişti henüz baklm bu hafta içi gidicem inş yerleşmiştir😊 kasılmalar fazlasıyla var karnım sürekli yamuluyo ağrılarda var baklm hayrlısıyla doğsun bebişlerimiz❤️
Asli06671 essyagiz 37+1 haftaligiz haftaya sali sezeryan olucaz az kaldiii 3300 kiloymus bizim minnak 😍
Sezen07 essyagiz 36+2 en son muahede 2800 dü şimdi kızım 3 olmuştur annesinin minik tosunum haftaya pazartesi kontorlumuz var bakalım son duruma inşallah kanala girmiştir 😊🤩🙏🦄
Rumeysaylz 36+6 haftalığım bende hazırlandık bekliyoruz kızımızı hayırlısıyla 😊 geçen hafta 2600 kiloyduk yarın benimde kontrolum var merak ediyorum henüz makat geliş pozisyondayız doğum şeklimiz belli değil hayırlısı olsun inşallah
essyagiz Rumeysaylz İnşallah doğum pozisyonu almıştır canım 🤗 36+3 teyiz bizde, doğum zamanlarımız yakın duruyor😍
essyagiz Tanya Bazı bebekler doğacakları gün bile dönebiliyormuş, umarım en kısa sürede döner canım😇☺️
essyagiz Mihriky Canım bende 2500 gr doğmuşum çokta sağlıklıymışım, bence haftana göre kilosu öyle çok az değil, önemli olan sağlıklı olması😇☺️ sağlıkla gelsinler inşallah😍
Pembemimavimi Mihriky kiz bnm 36 haftada 2bucuk kilo sen niye uzuluyon. Minyon olsun. Saglikli olsunlar insAllahh 😍🙏🙏
Aysmsek Mihriky üzülme canım sen maşallah 35 haftada 2,500 olmuş ben 37 haftaligim anca 2,500 oldu benim ki daha minyon şükretmek lazım
SaadetBayrak 37+2 olduk bizde geçen hafta ameliyat işlemleri için kan verdim idrar felan bu haftada gün vericek doktorum ilk doğumum sezeryandı buda sezeryan olucak ☺️
FigenAkpnar Dhvfth ne yiyip ne içiyorsunuz maşallah 👶🏼Maşallah bebeğinize biraz Bilgi verir misiniz 😊
AysimaRavza 36+4uz bugun kontrolumuz vardi kanala yerlesmisiz 3338 kilomuz boyumuz 51 cm tospik olcak dedi doktorumuz 😊
essyagiz AysimaRavza Maşallah canım, toplu toplu çok tatlış olur kolları bacakları minnoşun😍😍 Sağlıkla gelsin inşallah😇
essyagiz kymkkymk2106 Kasılmalarla birlikte minik sancılarda oluyor mu canım? Beni biraz zorlamaya başladı🙈 hatta geçen gün belimden sancı girdi doğuruyorum sandım ama tekrarlamadı çok şükür♥️ İnşallah kanala yerleşmiştir bebişin canım 🙏🏻🙏🏻
AysimaRavza essyagiz amiin canim insallah 20. Haftadan beri erken gelcem diye kandirdi bizi simdide gelmiyo 😁
kymkkymk2106 essyagiz evet oluyo aşağı baskı oluyo ama karnımdaki kasılma çok fazla var ya artık etim acıo resmn seninde öyle mi bide bugün daha harektli aşağıda epey baskısı fazla bugün 😊
Hlycmhr Asli06671 Bizde 37+1 bugün gittik 3250 kg boyumuz 51 cm 🙈💕 haftaya carsamba gün verdi banada sezeryan olucak🤗🤲🏻
essyagiz kymkkymk2106 Evet resmen karnıma sert dokunan birisi olsa canım acıyor, sürekli kendini dayıyor, bastırıyor🙈 bu gece 40 dkkada bir wc ye kalktım, imdaaat diye bağırasım var😂
FigenAkpnar Dhvfth süt ve süt ürünleri ile aranız nasıl 35 haftalığım bebek bu haftadan sonra kilo alabilir mi acaba 😊