berivan_12 EcemUgur01 turşu ve salçalı ekmek mi? 😂🥰işte aşerme diye buna derim benim gibi her gün çiğköfte aşermiyorsun o kadar çok canım çiğköfte istiyor ki artık eşime söyleyince duymazdan geliyo 😂😂😂😂
berivan_12 Ebrarliva Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Rabbim size bir sabır meleği göndermiş işte 🥺Sağlıkla aşın kucağınıza inşallah
Ebrarliva berivan_12 evet vala bende öyle düşündüm korunmamiza rağmen hamile kaldım. Babam o akdar iyi hir insandiki anlatsam inamazsiniz şehit oldu zaten bizde uzakta öldü çalışmaya gittiği yerde uykusunda vefat etti. Bu bebek olmazsa belkide asala kaldiramazdim babamın ölümünü tşk ederim Allah razı olsun🙏♥️
berivan_12 Ebrarliva acın çok ağır 😣 rabbim sabır versin ki veriyor elhamdulillah bebeğinle mutluluklar diliyorum canım 🌹
Leilam Babam mesaj yazdı gece rüyamda sabaha kadar yeşil elma istedin bizden yemek için, tarihe baktım 1 gün geçmiş adet gününden hemen test aldım 2 çizgi çıktı yani babam sayesinde erken öğrendim yoksa 10-15 gün bekliycektim adeti☺️