Yaren_16 İlk doktor kız dedi 13. Haftada sonra erkeğe döndü 17. Haftada 20. Haftada kesin erkek dedi benim eşim sabırsız olduğu için kız eşyaları aldı duruyor onlar şimdide erkek kıyafeti aldı duruyor o da çarşamba günü ayrıntılı olacak bakalım onda ne çıkacak cinsiyeti
34Bebek yagizegemom aynen canım bende durumlar aynı hep kızım olsun istiyorum ama erkek hissediyorum zaten eşim evlendigimizden beri kızım olucak diyip duruyor 🤣🤣 ama şimdi değişir mi korkusu oldu bende 🤣🤣
Babynmommy Ben 14.haftada kızım olacağını öğrendim, doktorum kesinlikle kız demişti, fetal dna da yaptırdım doktorumun dediği doğru çıktı değişme olmadı
34Bebek yagizegemom aynen öyle canım benim iki kaybım da olduğu için ettiğim tek dua hayırlı sağlıklı olsun yeter rabbim ne verirse çok şükür 🥰
yagizegemom 34Bebek Allahım isteyenin kucağını boş bırakmasın bütün bebişler sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🥹
Birmelekanfnesii 34Bebek bı de en komiği kız dediğinde baya bana gösterdi böyle bacak arası boş bebeğin pozisyon u da uygundu baya baktı ben baby shower bile yaptım sonra başka bı doktora gorunmem gerekti bı baktim erkek şoka girdim resmen başka bı doktora dhaa gittim inananmadim çünkü o da erkek dedi öyle yani her an herşey olabilir 😂 sağ salim kucağımiza alalım da cinsiyet hiç önemli değil ya
pinar_033 34Bebek böyle duyunca tedirgin oluyorum değişenler acaba cihazlar kötü ondan mı ki diyorum 18.haftamda gittim kesin kız desi bacak arasını buldu baktık falan cuma 21 olacağız değişmez umarım parti bile yaptık 🤣
Nepenthe 34Bebek ben 3 doktora gittim hepside kız dedi artık kızdır yani değişmez heralde 17.haftadayız ufak ufak aldım yani beğendiğim şeyleri dayanamıyorum görünce 🤷🏻♀️😍
34Bebek pinar_033 bende randevu alabilirsem gidicem yadaa daha sonra eşimle tekrar özele giderim ama ben en başından beri erkek hissediyorum belki de o yüzden böyle kararsızım