yagizegemom 34Bebek 16+6 da kız denildi detaylıda erkek olduğunu öğrendim 😂 bence detaylıyı bekle kuzum ben heves edip bir sürü şey almıştım ismine felan karar vermiştik hatta sonra aşılması zor oldu biraz 😂😂
pinar_033 34Bebek böyle duyunca tedirgin oluyorum değişenler acaba cihazlar kötü ondan mı ki diyorum 18.haftamda gittim kesin kız desi bacak arasını buldu baktık falan cuma 21 olacağız değişmez umarım parti bile yaptık 🤣
34Bebek yagizegemom bizde öyle canım ismini bile seçtik ama ya değişirse diye de birşey alamıyoruz napcaz bilemedim sormak istedim başına gelen oldu mu diye
34Bebek Eluf ben de yaptım ama hep ortak renkler aldım pembe şeyler almaya başlasam mı bende çok kararsızım
yagizegemom Eluf kesin kız demişti çünkü cinsiyet partisi yapacaktım 2 kere gitmiştim ilkinde emin olamadım parti yapacakmışsın bidaha gel kesin görünce söyleyim demişti 😂
catandgirlmom yagizegemom bana da 16 da kız dedi bacak arasını çekti ve pipi yoktu sizde de bacak arasını çekmiş miydi 😂 ben doktoruma bakın alışveriş yapıcam dedim yap yap dedi
selinsmother yagizegemom 2nci gidişinde yine mi kız dedi ? Bende 16+6 da kız olduğunu öğrendim 2 farklı doktor kız dedi . Ama yine de detaylıyı bekliyorum çok değişen oldu 🥲
Burcu48 yagizegemom bana da bacak arası boş şu an dedi kız bebek dedi . Bende kutlama yapacam sizce detaylıyı bekleyeyim mi
yagizegemom selinsmother kuzum ilkinde de söylememişti ne olduğunu parti yapıcam diye ikinci de kesin dedi kağıda kız yazılmıştı işte ama oğluşmuş😂
selinsmother yagizegemom benim kağıtta da kız yazıyor balon patlattım instagrama da attım değişirse bende yıkılırım 😂 alışveriş yapmadım ama herkese yaydık ya
34Bebek yagizegemom bizde öyle eşim herkese kızım oluyor diyip duruyor bende dur erken diyince karışma diyo ama ben 3n başından beri erkek hissediyorum 🤣🤣
yagizegemom 34Bebek bende en başından beri erkek hissediyordum eşim kız hissediyordu ama nedense hep ilk kızım olsun istemiştim 🥲 sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil 💙
34Bebek yagizegemom aynen canım bende durumlar aynı hep kızım olsun istiyorum ama erkek hissediyorum zaten eşim evlendigimizden beri kızım olucak diyip duruyor 🤣🤣 ama şimdi değişir mi korkusu oldu bende 🤣🤣