34Bebek pinar_033 bende randevu alabilirsem gidicem yadaa daha sonra eşimle tekrar özele giderim ama ben en başından beri erkek hissediyorum belki de o yüzden böyle kararsızım
pinar_033 34Bebek bende hep kız hissettim canım insllah da değişmez ikiz ogluslarim var o yüzden bu kadar kıza hevesliyiz tabikki önce sağlık şok olurmuyuz illaki🤣
meltembal19 haftada %90 kız denmişti 17 de erkek olduğunu öğrendik. 20 de detaylı ultrasonda da net olarak gösterdi erkek olduğunu.
catandgirlmom yagizegemom bana da 16 da kız dedi bacak arasını çekti ve pipi yoktu sizde de bacak arasını çekmiş miydi 😂 ben doktoruma bakın alışveriş yapıcam dedim yap yap dedi
34Bebek catandgirlmom canım valla aynısı yaşandı bana da dedi ama ben en başından beri erkek hissediyorum bakalım ilerdeki haftalarda ne olacak
yagizegemom catandgirlmom yok canım bana ultrason vermemişti işte cinsiyeti anlanırız diye keşke verseymişti de anlasaymıştım🥲
Burcu48 yagizegemom bana da bacak arası boş şu an dedi kız bebek dedi . Bende kutlama yapacam sizce detaylıyı bekleyeyim mi
Burcu48 yagizegemom bugün ilk defa doktor bacak arası boş kız dedi , daha önce hiç söylenmedi . Şimdi de direk kız dedi yüzde bilmem bi şey demedi . Diyorum kesin herhalde