3 gun kaldı adetime kızlarr sizin ne kadar ve test yaptınız mı belirti var mı
Burnumda kocaman sivilce cıktı içine dogru dokunamıyorumm 🥹 gogus hassasiyeti var sol kasık agrım var sizlerin 🥰
Son 3 gunn kimlerin az kaldı test yaptınız mı ?
Benimde 3 qunum war adetime adete 9 gun kala beta werdim negatif cok bel agrim kasik agrimm we sk sk idrara gidiyorum wala bilmiyorumki 😔 Rabbim nasp etsinde bu yili bole bi umutla geciririz ❤️🤗 Hayirlisi olsun zamanda gecmiyo test yapacam negatiften artik biktim
Rabbimmm insallah once sana once isteyenlere wersinnn sonra bana wersin sizlerin yuzu gulsundeee Kurbab oldugum Allahimmm ❤️😘 insallah bebisin seninledir yarın ilk idrarla yapalimmii test kiz 😄 bana bi cesaret qeldi simdi
Benimde 5 gün var 2. Kes anne olmak istiyorum bakalım nasip bel ağrısı aşırı benimde göğüslerime zaten dokunamıyorum acıyolar çok hayırlısı ise nasibimizde varsa inşallah olur 🙏
Hdudjskdkxn92838 aynen valla bende sorma bende adete 5 gun kala kaset test yaptım negatıf 🥹
Hdudjskdkxn92838 ben adetimi beklıycem cnm adet olmazsam 28 inde 29 zında yapıcam bosuna umıtlenmk istemiyorum negatıf gormekten bıktım artıı 🥹
Bebeklerim2p amin insallah cnmm rabbim tum isteyenlere versin 🥰😞🙏🏻
esmerella37 benim bugün regl günüm. Gecikmeden yapmayı düşünmüyorum çünkü sonra çok üzülüyorum
Bbetll evet haklısınız gecikmeyi beklemek daha iyi bencede
esmerella37 son gün benm bekliyorum heyecanla inşallah pozitif görürüz hepimiz😍😍
esmerella37 benim yarın günüm geçen ay test yapmıştım silik çıkmıştı burayada atmıştım hatta ertesi gün adet oldum bende 1 hafta geçerse kan vericem direk testlere güvenemiyorum artık
Kayranik-yaren01 insallah cnmm ya 🥰🥰
kirpapatyasi0 insallah vardır cnm 🥰
esmerella37 inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🥰❤️
kirpapatyasi0 aminn cnmm yeni yıl şans getirsin bize 🥰
esmerella37 maalesef ben elendim canım hasta oldum🙂
esmerella37 benim bugün adet olmam lazımdı 2 gün önce kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı göğüs hassasiyetim var başka da belirtim yok 😢gebe olduğumu sanmıyorum hissetmiyorum da keşke olsam 🤲
kirpapatyasi0 ciddimi ya 🥹 neyse saglık olsun bdaki ay arrtık 🙏🏻
Boss01 insallah vardır cnm yaa 🥰
Adetime 5 gün var
Aşırı bel agrim
Kasık ağrım ara sıra
Şuan hafif mide bulantım var
Akıntım fazlalaştı