esmerella37 Caglali cnm bende 5 gun varken yaptım negatif cıktı ama normal kaset testle yaptjm sen yaprsan erken gebelık testi al
Aybeniz kirpapatyasi0 canm hakknda hayrlısı olsn ins en yakın zamnda olur hayrlısyla.benm de bat 28 aralık yani 3 günm var ama test yaotm silik cıktı senn de silik cıkmıs adet olmussn testi tekrar atma sansn varmı benmki gibi mi acaba yada ben atayım bak baklm hemn cıktı cizgi ama acaba test mi yanlıs cıktı diye düşnmüyo deglm korumuyordk
Happybabyyy0 Benimde 3 gün kaldı ve aşırı bel ağrısı ve beyaz akıntım var sık idrara da çıkıyormuşum gibi geliyor. Göğüslerde hiç bir belirti yok bilmiyorum inşallah hamileyimdir
Seyma_erkan27 Merhaba arkadaşlar benim de adetime 1 hafta vardı test yaptım negatif çıktı. sonra adet günümden 2 gün önce yaptım pozitif çıktı
Aybeniz benm kasık agım adet olck sekilde bide cok wc ye gıdıyorm uykum da cok gelıyor beklıcm bakalm günmü 🌺
esmerella37 Aybeniz hic umudum yok yapasımda gelmiyor o yuzden gene negatif gormekten bıktım 3 senedir 🥹
Avukatanneee Benimde 1 hafta kaldı test yaptım negatif. Ama şiddetli bel ağrım ve de adet olacakmışım gibi karın ağrım var. Hafif mide bulantımda var. Sarımsı akıntıda oluyor arada. İnşallah gebeyizdir. Ben 3 gün sonra test yapacam inşallah pozitife döner 🙏