Pazartesi kanı tekrarlatmayı düşünüyorum bat 4 Ocak insallah yükselmiştir ne olur dua edin🙏🏻🥹
Adete 15 gün kala Beta 2 çıktı kızlar 🥹
Brglyksk_ adetten 9 gun once benimde 1.20 cikmisti
Reglisi düzensiz ise yumurtlama dönemide düzensizdir herkezin yumurtlama dönemi regliden 15 gün önce değildir…
Brglyksk_ canım moralini bozmak gibi olmasın ama adete 2 hafta varsa genel olarak çoğu kişi bu zamanlarda yumurtlama görür hadi diyelim sen adetten 1 hafta sonra gördün daha 1hafta olmuş olacak hamileysen bile adetin de 1 ay olduğunu hesaplarsak yani 15 gün önceden hamilelik öğrenmek biraz zor gibi benim de çoğu zaman 2 çıkardı ama negatif olurdum. Hadi regl duzensiz dersek adetin 15 gün var diye konuşmazsın diye düşünüyorum 😕 ne için kan verdin ki belirti falan mı vardi ?
Brglyksk_ Bacım bir sabretseydin keşke. 🙄
2cocukluanneeee ama herkesin yumurtlama dönemi beklenen tarihinten geri sayarsan14.gundur 😉
Pasakizi adetten hemen sonra hamile kalma şansında Yüksek kan tesri verdim hamileyim.
myangelson verdim hamileyim cnm
Yelkovan1 hamileyim
sacmalamakizim gebelik tahlilim yüksek çıktı hamileyim
Brglyksk_ kaç çıktı değeriniz
myangelson valla benim 4.79 lara çıkıp 4 gün sonra 2.39 çıkmıştı yani gecikmem de yoktu adetken 2.39 çıktı. 5 e kadar normal yediğiniz içtiğiniz bazen etkileyebiliyo.
Aslaninannesi01 178 adetime 9 gün var daha
Brglyksk_ masallah gözünüz aydın hayrlı olsun bebeğiniz
Herkes bir sürü soru sormuş siz hepsine test verdim hamileyim yazmışsınız. Enteresan
Aylin355 garip demi 5 6 gunde 2 den 178 e nasıl yukseldi ki 🤔 hayırlı olsun bakalım
Brglyksk_ Açıkçası şaşırdım canım sonucuna nasıl olabiliyor anlamadım yine de hayırlı olsun. 😊
Canor Aslında kötü bir şey söylememiş, belki bilmiyor olabilir post sahibi, bilgi vermek istemiş gibi geldi bana.🌼
Brglyksk_ Allah Allah çok şaşırdım canım 😄 hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻
Ben hiç şaşırmadım hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucagına al inş benim reglimde yumurtlamamda o kadar düzensizki o yüzden seni anlıyorum sağlıkla kucagına alırsın inş kimsenin dediğine üzülme keyfini çıkar mutluluğunun 🥰
Betulakarr yükselme seviyesi gayet normal değil mi zaten her gün iki katına çıkmıyor mu ?
2cocukluanneeee Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım 🥰🥹
- Düzenlendi
Pasakizi herkesde aynı değildir kimisi adetin 7. Günü kimi 10. Günü kimisi de 19. Günü yumurtlar . O genel geçer bir söylemdir.
1ciftyesilgoz işte tip bunu diyor ama siz hesabı yanlis yapıyorsunuz 😵💫 adet başlangıcından sayarsaniz oyle olur ben geriye dönerek sayarsaniz dedim kafanız karışmış sizin😀
Pasakizi :) tıp ne diyorsa o doğru değilmidir sizin hesabınız farklı sanırım . Ovulasyon hesaplanırken adetin 1. Gününden sayılır adet bitiminden değil😅 yani bunu ben demiyorum doktorlar diyor 🤐
Brglyksk_ 0 ve 6 arası negatiftir cnm
- Düzenlendi
1ciftyesilgoz gercektenmi 🤣🤣🤣
İzlersen anlarsın bekledigin adetten 24 gun geti gitceksin😂🤷♀️😂 ileri değil 500 defa yazsam anlamadin
- Düzenlendi
Pasakizi bu doktoru çok beğeniyorum videolarını 😅 o da zaten yaklaşık 14 gün sonra diyor canım kesin 14. Gün demiyor . Herkes 28-30 günde bir adet görmüyor. Herkesin fizyolojik yapısı da farklı. kendi gördüğüm ovulasyon testimi mi yalanlatcaksın bana 😂😅 herkes 14. Günü yumurtlamaz diyip bu tartışmayı bitiriyorum 😂bu ay mesela ben 17. Gün yumurtladım 😘zaten doktorlar afet gününü 1. Gün sayarak sana ilişkiye girmen gereken tarihleri verir atıyorum der ki 13-15-17-19. Günler değerlendir.