myangelson valla benim 4.79 lara çıkıp 4 gün sonra 2.39 çıkmıştı yani gecikmem de yoktu adetken 2.39 çıktı. 5 e kadar normal yediğiniz içtiğiniz bazen etkileyebiliyo.

Herkes bir sürü soru sormuş siz hepsine test verdim hamileyim yazmışsınız. Enteresan

Pasakizi ya sen insanlara ne saygısızca yorumlar yapıyosun be her yerde okuyorum seni madem bu kadar sinirlisin anne olucakları veya olmak isteyenleri neden geriyosun!! Yorum atmaa oku geçç senin hakkında bir sürü yorum var hiç mii okuyup kendini düzeltmiyosun! Yazıkk

Brglyksk_ Açıkçası şaşırdım canım sonucuna nasıl olabiliyor anlamadım yine de hayırlı olsun. 😊

Canor Aslında kötü bir şey söylememiş, belki bilmiyor olabilir post sahibi, bilgi vermek istemiş gibi geldi bana.🌼

Brglyksk_ Allah Allah çok şaşırdım canım 😄 hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻

Ben hiç şaşırmadım hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucagına al inş benim reglimde yumurtlamamda o kadar düzensizki o yüzden seni anlıyorum sağlıkla kucagına alırsın inş kimsenin dediğine üzülme keyfini çıkar mutluluğunun 🥰