Adete 15 gün kala Beta 2 çıktı kızlar 🥹
Aylin355 garip demi 5 6 gunde 2 den 178 e nasıl yukseldi ki 🤔 hayırlı olsun bakalım
Brglyksk_ Açıkçası şaşırdım canım sonucuna nasıl olabiliyor anlamadım yine de hayırlı olsun. 😊
Canor Aslında kötü bir şey söylememiş, belki bilmiyor olabilir post sahibi, bilgi vermek istemiş gibi geldi bana.🌼
Brglyksk_ Allah Allah çok şaşırdım canım 😄 hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻
Ben hiç şaşırmadım hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucagına al inş benim reglimde yumurtlamamda o kadar düzensizki o yüzden seni anlıyorum sağlıkla kucagına alırsın inş kimsenin dediğine üzülme keyfini çıkar mutluluğunun 🥰
Betulakarr yükselme seviyesi gayet normal değil mi zaten her gün iki katına çıkmıyor mu ?
2cocukluanneeee Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım 🥰🥹
- Düzenlendi
Pasakizi herkesde aynı değildir kimisi adetin 7. Günü kimi 10. Günü kimisi de 19. Günü yumurtlar . O genel geçer bir söylemdir.
1ciftyesilgoz işte tip bunu diyor ama siz hesabı yanlis yapıyorsunuz 😵💫 adet başlangıcından sayarsaniz oyle olur ben geriye dönerek sayarsaniz dedim kafanız karışmış sizin😀
Pasakizi :) tıp ne diyorsa o doğru değilmidir sizin hesabınız farklı sanırım . Ovulasyon hesaplanırken adetin 1. Gününden sayılır adet bitiminden değil😅 yani bunu ben demiyorum doktorlar diyor 🤐
Brglyksk_ 0 ve 6 arası negatiftir cnm
- Düzenlendi
1ciftyesilgoz gercektenmi 🤣🤣🤣
İzlersen anlarsın bekledigin adetten 24 gun geti gitceksin😂🤷♀️😂 ileri değil 500 defa yazsam anlamadin
- Düzenlendi
Pasakizi bu doktoru çok beğeniyorum videolarını 😅 o da zaten yaklaşık 14 gün sonra diyor canım kesin 14. Gün demiyor . Herkes 28-30 günde bir adet görmüyor. Herkesin fizyolojik yapısı da farklı. kendi gördüğüm ovulasyon testimi mi yalanlatcaksın bana 😂😅 herkes 14. Günü yumurtlamaz diyip bu tartışmayı bitiriyorum 😂bu ay mesela ben 17. Gün yumurtladım 😘zaten doktorlar afet gününü 1. Gün sayarak sana ilişkiye girmen gereken tarihleri verir atıyorum der ki 13-15-17-19. Günler değerlendir.
1ciftyesilgoz ya kardeşim gerçekten algin kapalimi senin 😊😊 35 günse adeti 14 gun olmaz 18 gun olur ama beklenen adetten geriye 14 gun sayarsak.o güne gelir izle sen birdaha anlmamissin olmadi programdan ekran kaydı alıp atarim 😂😊
Pasakizi hahaha sen çok akıllısın ya çünkü algım kapalıymış senin seviyene çok güzel inmeyi bilirim de neyse ki terbiyem senin ki kadar yerlerde değil. Biriyle insan gibi bi konu hakkında tartışmayı beceremiyorsun bile 😄 tmm canım senin hesabın öyleyse doğru olan odur ben aptalım 30 yaşıma gelmişim hiç birşey bilmiyorum tamam hadi
1ciftyesilgoz Boşver canım konuşsun kendi kendine 😂😂 Biz bildiğimizden şaşmayalim o bildiği gibi yapsın😇