Sevvl tazecikannee Henüz yapım aşamasında not nereye koyacağımızı bilmiyoruz duvara papatya stecer yapıcaz avızelerı takılmadı kuğunun biri takılmadı iş çok 😍
HayriyeHnm Sevvl o kameranın adı ne baktım bulamadım siparişinizde ismine bakar mısınız ne diye geciyor
Sevvl Gorkim 60\120 yatak kısmı ama komple boy 60\180 canım o yandakı dolap ile alttakı çekmeceler hayat kurtarır
Hallerimvarbenim esiaks Bizde onu çok beğendik onu alacaktık sonra başka bir mağazaya baktık kafamız karıştı 😅
esiaks Hallerimvarbenim benim için önemli olan sonradan genç odasına çevirebilmemdi. Beşik almadım. Büyüyüncr karyola ve çalışma masasını alırım evlenene kadar kullanır artık 😂😂
Betulaa Nur000 ben nokta bebe de bir takım beğendim ama sonra kötü yorumlar olduğunu gördüm teslimatta sıkıntı yaşayan çok var diye vaz geçtik. Siz memnun kaldınız mı ?
Koalammm Monarosa06 bende yarın almilaya gidicem alacağım takım galiba sizinkinden kahverengi renkli dimi dedgnz takım Ne zman aldınız
Koalammm Nur000 canım ablamında bu takımdan fazla derinliği olmadığı için çocuğu tek yatırmaya alıştırmaya başladığın zaman dikkat et çocuk düşebilir o pişman oldu sonradan sende dikkat et tek yatirdgn zaman
Damlasuu Htc- Kesinlikle mantıklı bir karar ilerde baza almanıza gerek kalmaz mdf olursa özellikle baya götürür
elifcicek_07 Çilekten mocha babyi aldık teslim tarihini doğuma yakın verdik çok güzel çok kullanışlı bende çilek odası ile büyüdüm
Tunahan_rumeysa16 elifcicek_07 fiyatı nedir acaba sadece ikili olabilen yatak sstiliyormu tekli olarak
nazlicsgn elifcicek_07 cok güzelmiş 💕 iyi günlerde kullansın bebiş 🥰 ne kadara aldınız acaba öğrenebilir miyim
Tugce1506 Nur000 bende bunu almayı düşünüyorum ne kadara ve nerden aldınız acaba yarın bizde bakmaya gidicez 🥰