Tunahan_rumeysa16 elifcicek_07 fiyatı nedir acaba sadece ikili olabilen yatak sstiliyormu tekli olarak
elifcicek_07 Tunahan_rumeysa16 şu anda ne kadar bilmiyorum ama bu ayın başında büyüyebilen yatak ve içinde döşeği falan biz hepsini 12 bine aldık. Sitesine girerseniz fiyatlar oradakilerle aynı ama indirim yapıyorlar
HayriyeHnm Sevvl o kameranın adı ne baktım bulamadım siparişinizde ismine bakar mısınız ne diye geciyor
Boncukveannsi Sevvl öncelikle merak ettim ev sizin mi🥰 bende böyle şeyler yapmak istiyorum da ev sahibinden korkmuyorum değil 🥲 duvarlara falan birşeyler yapıştırmak istiyorum
Sevvl Boncukveannsi ev bizim eşim ona bile duvarlar kötü olur giderken Sarıcan falan dedi umursamadım duvara daha papatyalı yapıskanlar gelecek kuzu😊
Aslimii Ben monte karyola aldım almilanın, yanina sifonyer ve dolabi ayri olarak baska yerden aldım. Şubat başı gelcek insallah. Malzemesi duruşu cok hosuma gitti 
Koalammm Aslimii yarın bende bu takımı almaya gidicem inşallah Allah izin verirse bende dolabını ve şifonyerini ayrı mi alsam die düşünmüştüm sen hangi dolap ve şifonyerle takım yaptın canım fotoğraf var mı atabilir misin bana da fikir amaçlı
Boncukveannsi Sevvl o zaman herşeyi istediğinize göre dizayn edebilirsiniz çok güzel olmuş sağlıkla gelsin minnoşlar🥰
esiaks Hallerimvarbenim benim için önemli olan sonradan genç odasına çevirebilmemdi. Beşik almadım. Büyüyüncr karyola ve çalışma masasını alırım evlenene kadar kullanır artık 😂😂
ftmdyn22 Leylabngll çok sağolun 🥰 dikkat bebek var diye bir mağazadan almıştım indirime girmişti 13.000 TL ye aldım 🙈
ipekmom_ Bizde belis alice büyüyebilem beşik var dolap aldık, şifonyerim vardı almadım ikisinş 12.000e aldık :)