usenmedimyaptimbirvelet Ayss_ ya aynen aşırı pahalı hele yılbaşından sonra muayene ücreti,doğum ücreti ne olacak bakalım😑 neyse önemli olan bana bilgi vermesi güler yüzlü olması 🥺 30. Haftadan sonra doktor değiştirdim
Ayss_ usenmedimyaptimbirvelet evet ki medicana senede bir zam değil 2-3 ayda bir zam yapıyor malesef. O yüzden mecbur bende 26. haftada değiştirdim.
Falancahanim Busra-busraa Merhaba, Elmas hanımdan memnun musunuz ? Bende yeni öğrendim gebeliğimi ona gitmeyi düşünüyorum 🥰
Busra-busraa Falancahanim çook memnunum.ilgili bi doktor.beni dinliyo cevaplıyo her sorduğumu.benim unuttuğum varsa söylüyo.ultrasonda tek tek gösteriyo bebeğin heryerini.başından savmıyo ben çok memnun kaldım.
Kayraa42 usenmedimyaptimbirvelet çok memnunum… Memnun kalmayan olduğunu ilk kez duydum… Alanında en iyilerden diyebilirim… Ama medicana aşırı pahalı bir hastane..
usenmedimyaptimbirvelet Kayraa42 benim kayınpederim ödüyor da ondan rahatım ay yoksa medicanaya gider miyim 😂😂
Kayraa42 Busra-busraa peki nasıl randevu alıyorsunuz… Ayrıca doğum sonrası hemşireler ilgili güler yüzlümü… Odaları falan temiz mi
Kayraa42 Kayraa42 birde ben Mustafa Yalçın Aksoy hocadan randevu alabildim hiç bayan doktor boşluğu yok mhrs de… Bu hoca nasıl sizce? Benim 3.sezeryanım bu yüzden korkuyorum biraz riski varda
Busra-busraa Kayraa42 MHRS den talep oluşturuyorum randevu açıldığında bildirim geliyor alıyorum hemen.oğlum 4.5 yaşında yani doğumu o zaman yaptım gayet temizdi heryer ilgilileri.şu andada 24 haftalık olucaz inşallah memnun kalırım yine doğumda