Kevser_unall Yigitinannesi112 kaç haftalık sizinki ben daha hiç renkli ultrason istemedim bu gittiğimde isteyeceğim hocadan 25 haftalık şimdi
Yigitinannesi112 Kevser_unall benimki 29 haftalık olacak yarın bencede isteyin yoksa unutuyor 😂 diğer randevum 3hafta sonra ozaman diyecem bende inşallah görürüz 🤗sizin diğer randevu ne zaman kaçıncı hafta ☺️
Kevser_unall Yigitinannesi112 bani 28. haftada çağırdı bide kan uyuşmazlığı var onun iğnesini di olacağım
Yigitinannesi112 Kevser_unall ya bendede var bende oldum geçen hafta tahlil falanda istiyor sabah aç gitmiştik şeker yüklemesi içinde açlık tokluk şekerine baktı normal çıkarsa yüklemeyi yapmıyor 🌸
Kevser_unall Yigitinannesi112 bakalım inşallah bende de çıkmaz 😊 gittiğim zaman göreceğim 😊doğum hakkında konuştunuz mu hiç hoca ile
Yigitinannesi112 Kevser_unall benimki sezeryan olacak miyomum var ama kaçıncı hafta olur bilmiyorum ☺️ Genelde 39 da alıyormuş sezaryanda
Kevser_unall Yigitinannesi112 anladım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ikimizde canım ben bugün gittim dayanamadım . İyi dedi yine doğum hakkında hiç konuşmadık ama benimde sezeryan olacak gibi duruyor
Yigitinannesi112 Kevser_unall inşallah canım sağlıcakla gelirler . Hayırdır inşallah bir sıkıntı mı oldu agrın falan mı oldu