Alimenur Seheeer ben şehir hastanesinde önceden mesut alçıya gittim o da hastaneyi bırakmış şimdi Mete bertizlioğlu na başladık geçen ay ona gittim devamlı oma gitmeyi düşünüyorum inşallah
AyFa1608 Alimenur neyse uzak olsa da sonuç güzel oldu😂😂 Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin canım😅
Seheeer kizannesii17 çok memnunum ben ilk gittiğimde 350 TL yedi muayene ücreti ama doğum paketi yaptırdım 11 bin lira doğum muayeneler yapılacak testler tahliller dahil olarak aldık.
kizannesii17 Aysenurkacarr123 ne kadar ücret odedin bende ona gidiyim evimiz de çok yakın akademiye 😄
Busra-busraa Kayraa42 ben oraya gidiyorum canım.oğlumda orda doğum yspmıştım nasipse bu seferde orda olacak
Kayraa42 Busra-busraa hangi doktora gidiyorsunuz.. Ameliyathane hemşireler odalar nasıl peki… Ben sezeryan olacağım da ciddi merak ve endişe var
Kayraa42 usenmedimyaptimbirvelet yıllardır tanırım kendisini… Daha önce kontrol ve doğumumu yaptırdı şimdi ki gebeliğimdede ona gidiyorum
Ayss_ usenmedimyaptimbirvelet Bende ilk doğumumu onda yaptım şimdide ona gidiyordum ama hastanenin fiyat politikası yüzünden başka bir hastaneye geçeçeğim. Ama kendisini çok severimmm
Falancahanim Busra-busraa Merhaba, Elmas hanımdan memnun musunuz ? Bende yeni öğrendim gebeliğimi ona gitmeyi düşünüyorum 🥰
Kayraa42 Busra-busraa peki nasıl randevu alıyorsunuz… Ayrıca doğum sonrası hemşireler ilgili güler yüzlümü… Odaları falan temiz mi
usenmedimyaptimbirvelet Ayss_ ya aynen aşırı pahalı hele yılbaşından sonra muayene ücreti,doğum ücreti ne olacak bakalım😑 neyse önemli olan bana bilgi vermesi güler yüzlü olması 🥺 30. Haftadan sonra doktor değiştirdim
Kayraa42 usenmedimyaptimbirvelet çok memnunum… Memnun kalmayan olduğunu ilk kez duydum… Alanında en iyilerden diyebilirim… Ama medicana aşırı pahalı bir hastane..