2309 Normalde bugün 15 haftalık oldum ama bebeğim 6 günde önde gelişimi 15+6 ve bugün kontrolde bebeğim göstermedi cinsiyeti ama doktor tahminim oğlun olcak dedi Konyaya yakışıklı bir bebe geliyor 😅😅
Ranooska betulakkuss yaa 🥹🥰 sen çalışıyor musun ☺️ ne tarafta oturuyorsunuz tanışabiliriz istersen ☺️
Alimenur Seheeer ben şehir hastanesinde önceden mesut alçıya gittim o da hastaneyi bırakmış şimdi Mete bertizlioğlu na başladık geçen ay ona gittim devamlı oma gitmeyi düşünüyorum inşallah
BetulT Ben de 26 yaşındayım,konyaya eşimin işinden dolayı bu yıl taşındık.karatayda oturuyorum.Hacer Yavşana hanımı çok sevdim.ona kontrole gidiyorum. 🐥
Baltopu2 Ranooska ben buralıyım canım eşimde buralı.Ama 8 sene kadar il dışında çalıştım buraya gelip evlendim.32 yaşındayım 😂özelden msj atsana numaralarımızı alıp verelim burada yakın cafem var biliyor musun,orda falan oturabilirz bir gün
Kayraa42 Ranooska selamlar…. Bende sedirler deyim kontv ye çok yakınım… 32 haftalık hamileyim.. 15 temmuza giden yada doğum yapan varmı aranızda??
Busra-busraa Kayraa42 ben oraya gidiyorum canım.oğlumda orda doğum yspmıştım nasipse bu seferde orda olacak
Linaaa35 Bende Selçuklu dayım 26 haftalık büyükşehir hastanesinde Nihal Demirköprülüye gidiyorum çok memnunum şimdiye kadar çok iyi ilgilendi
kizannesii17 Seheeer ben de özelde alanında uzman bı doktora gitmek istiyorum da gerçekten iyi bir doktor mu canım ve ücret ne kadar benim sigortam yok
Seheeer kizannesii17 çok memnunum ben ilk gittiğimde 350 TL yedi muayene ücreti ama doğum paketi yaptırdım 11 bin lira doğum muayeneler yapılacak testler tahliller dahil olarak aldık.
kizannesii17 Kızlar hepiniz genel 12,15 haftalıgiz falan yazınca kendimi baya baya doğuma yakın hissettim yaa biz de 32 haftalıgiz🥺💙