Busra-busraa 2309 bebişim pozisyonu uygunsa söyler bence.benim 16 haftalıkken gittiğimde bacaklarıyla kapatmış göremiyorum ama baya ni upraştı Elmas hanım hareket ettirdi bebişi gördü.doktor önemli.başka bi doktor olsa göremedim diyip bırakırdı çok denk geldim öyle ilgisiz doktorlara
Ranooska Baltopu2 ben Konyaya henüz yeni geldim o yüzden burda pek kimseyi tanımıyorum eşim de çalışıyor ben de gebe olduğum için ara verdim o kadar bunaldım ki yalnız evde sosyalleşmek istiyorum ya 😣😣
Ranooska RABIAOZK Ben de Aysel kamere gidiyorum gerçi daha 1 kez gittim ama memnun kaldım sadece numarasını vermeyişi biraz kafama takıldı her zaman ulaşamayacak olmam ama Instagramdan mesaj atabilirsin dedi öyle yapıcaz artık
RABIAOZK Ranooska evet vermedi ama benim 2. Gebeligim pek arayip sormam gereken bir durum yasamadim ilk zamanlar 15 temmuza karın agrisiyla gittim plesanta previa dediler bende ertesi gun aradim ulasamadim doktora 5 gun sonrasina randevu bulup gittigimde niye gelmedin takipli hastamsin herhangi bir endiselendigin durumda sabah erkenden randevusuz gelebilirsin demisti sonrada gerek durmadik bidaha
Ranooska Baltopu2 şöyle anlatayım eşimle ikimiz de Mersinliyiz, ama eşimin işi dolayısıyla Konya’ya gelmek durumunda kaldık ben de Konya’da okudum ama üniversite arkadaşlarım var ama tabi eski üniversite hayatı gibi değil hepsi çalışıyor🥲 siz nerelisiniz ?
betulakkuss 2309 merhabalar bende gitmek istiyorum ama randevu bulamıyorum randevusuz alıyor mu bir bilginiz var mı?
2309 betulakkuss ben iki hafta önceden alıyorum nerdeyse randevuyu benim 15 haftalık oldum 5.6 kez gittim muayene oluyorum akşamına yeni randevu alıyorum yoksa bile talep bırakıyorum Ama randevusuz gelip orda siramatik den alanlarda oluyor galiba
mysakfn Seheeer bende nihan hocaya gitmem konusunda tavsiye aldm randevumu ona almayi düşünüyorum gayet bilgili açıklayıcı güler yüzlü olduğu söyleniyor birdr sanırım ultrasonda baya detaylı anlatıyormuş
betulakkuss Ranooska bizim hikayemize o kadar benziyor ki ☺️ bizde eşimle Mersinliyiz ve işi için geldik Konyaya 🙈☺️
Baltopu2 Ranooska ben buralıyım canım eşimde buralı.Ama 8 sene kadar il dışında çalıştım buraya gelip evlendim.32 yaşındayım 😂özelden msj atsana numaralarımızı alıp verelim burada yakın cafem var biliyor musun,orda falan oturabilirz bir gün
AyFa1608 Alimenur kız sen ne ara o kadar oldun maşallah 😅 eczane uzak olan eltisyile iyi geçinen kadın olarak kaldın aklımda adını nerde görsem aha diyorum eltisiyle bacı olan😂😂
Ranooska betulakkuss yaa 🥹🥰 sen çalışıyor musun ☺️ ne tarafta oturuyorsunuz tanışabiliriz istersen ☺️