pinar_033 umutkaplidunyam 19 haftalik olduk hala geçmeyen bulantilarim var tek.sikayetimiz bu gidişle doğana kadar midemi mahvedecek kızım 🙂
umutkaplidunyam pinar_033 kızda daha çok bulantı olur diyolar doğru mu peki 🙄 valla benimde aynı şekilde canım
pinar_033 umutkaplidunyam aynen canım bunu kesinlikle onayladık🙂ikiz ogluslarim var hiç hamile gibi bile değildim o derece 🤣
CerennnK FatosNazim53 Çok geçmiş olsun. Gaz ağrılarınızı hafifletecek bişeyler buldunuz mu. Bnde 19+2yim gebeliğin başından beri gaz sancısı yaşıyorum. 2. Trimester için balayı ayı dediler ama hala o balayına kavuşamadm. Karnı aşırı şişiyor midem daha doğrusu mide tarafında sancım oluyor
FatosNazim53 CerennnK Bağırsak bosaltici şurup verdi doktorum onu içtim ishal oldum rahatladım valla. Tabi her zaman kullanmamak lazım. Ve gaz yapıcı şeyler yememek lazım. Sakız bile gaz yapıyor
CerennnK FatosNazim53 duphalac sanırsam bağırsak boşaltıcı. Benmde doktorum verdi onu içince rahatlıyorum ama her zman içmek istemiyorum ne kadar da olsa içinde kimyasal var. Sakız normalde çiğnemiyordum ama şu bikaç gündür hazım için iyi geliyor diye çiğniyorum
FatosNazim53 CerennnK Aynen o suruptan verdi. Ama o şurup beni mahvetti valla. İshal olunca direncten düştüm halim iştahım falan kaçtı. Şuan iyiyim Allah’a şükür.
umutkaplidunyam Ela344 bebislerimiz icin sabrediyoruz 🥺 Rabbim bütün bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Elifkorler_16 umutkaplidunyam öyle valla bide benim tiroid çok düşük boğazda yanma da çok oluyor guatr olmasından da korkuyorum
umutkaplidunyam Elifkorler_16 canım bende zehirli guatr var zor bi durum evet ama korkma endokronoloji bölümüne ayriyeten gidebilirsin bunun icin
Aselsmoms umutkaplidunyam 33+4 geceleri mide ağrısı ara sıra nefes darlığı🥴 ama en çok da rahim ağrısı zorluyor beni sağa sola dönemiyorum zor dönüyorum ve kalkarken çatt sesi geliyor 🥴
umutkaplidunyam Eceeeemmm Rabbim herkesin yardımcısı olsun hic kolay degil bunlarla boğuşmak gerçekten.
safiyee_1906 Elifkorler_16 Amiinn hayırlısıyla doğum yapmayı bekliyorum çok ağrılı geçiyo bir an önce pıtlasaydı😅
NURVaqif umutkaplidunyam Selam 10+5 günlük mide yanması, bulantı hafif, kusma hiç olmadı, ayak altım ateş gibi yanıyor, yorgunluk halsizlik uykusuzluk, bacak ağrısı, sırt ağrısı