umutkaplidunyam LilithAura vallahi gebelikte herşey mübah anlayabiliyorum 😁 bende iki dakika yerimde duramazken ayy akşama yemek mi yapcam of evmi toplucam şimdi diye oturup ağlıyorum kendimi o halde buluyorum o yüzden yanlız değilsin 😁
KLORAKHANIM umutkaplidunyam 22+2 gaz ve kabizlik beni çok yoruyor 😔 birde gogus uclarim sizlamaya basladi… e tabi sag ve sola yatmaktan yanlarimin agrisini saymiyorum bile….
Zekiye_27 umutkaplidunyam 19 haftalığım vajina ağrım var onun dışında iyiyim bulantı vs pek olmadı şükür
0Iremssyl Sibelbayram 26. Haftadayiz benim de bulantılar fazlaca kusma koku hassasiyetleri devam ediyor
FatosNazim53 umutkaplidunyam 21. Hafta bitmek üzere. Gaz sancısı ile uğraşıyorum ve idrar yolu enfeksiyonu. Zor ama gecicek hepsi inşallah.
CerennnK FatosNazim53 Çok geçmiş olsun. Gaz ağrılarınızı hafifletecek bişeyler buldunuz mu. Bnde 19+2yim gebeliğin başından beri gaz sancısı yaşıyorum. 2. Trimester için balayı ayı dediler ama hala o balayına kavuşamadm. Karnı aşırı şişiyor midem daha doğrusu mide tarafında sancım oluyor
0Iremssyl Sibelbayram kaldı kaç ay ☺️ inanın o kadar alıştım ki bir gün kusmasam Allah Allah bir sey mi oldu diye düşünmeden edemiyorum 😂 9 ay sürecek gibi görünüyor Allah kimseye yasatmasin
Linabebek1 27+6 oldum alt karın ağrısı kasıklarım iç bacak ağrısı vajina kemik ağrısı kalça ağrısı her şey var 27. Haftada başladı öncesinde ağrılarım yoktu bebekte sertleşme toplanma başladı salı günü randevum var bakalım 😔
umutkaplidunyam Linabebek1 hakkınızda hayırlısı o ağrılar sızılar gerçekten mahfediyo insanı ya Allah yardımcın olsun 🙏🏻
Linabebek1 umutkaplidunyam Amin canım inşallah hepimiz vaktinde sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız 🙏
0Iremssyl Sibelbayram üzülüp kafanıza takmayın bu durumun bile tadını çıkarın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ama sonucu çok güzel çok ☺️❤️