umutkaplidunyam Eceeeemmm Rabbim herkesin yardımcısı olsun hic kolay degil bunlarla boğuşmak gerçekten.
sunmamy 21+4 haftayız kabızlık geceleri uyuyamama ve geçmeyen tekrarlayan grip le baş etmeye çalışıyorum bunada şükür Rabbim başka sıkıntılar vermesin Anne olmak kolay değil bunu öğrenmiş oluyoruz ❤
umutkaplidunyam sunmamy aynen öyle 🤗 annelerimiz hep der ya anne olmak kolay degil anne olunca anlarsın şimdiden başlıyoruz anlamaya bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle gelsinde bugünleri gülerek anlatırız inşallah 🤗
safiyee_1906 Elifkorler_16 Amiinn hayırlısıyla doğum yapmayı bekliyorum çok ağrılı geçiyo bir an önce pıtlasaydı😅
umutkaplidunyam gullokumum oo maşallah 🤗 Rabbim bi avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Sunactn35 MadameHappy34 bende 16 haftalığım ama nerdeyse 1 aydır hastayım boğazım agryo faranjitim tutyo bitmeden girip olyorum o bitmeden gözlerin enfeksiyoan kaptı evden cıkmadığım halde şaşkınım çok kötü bi dönem gecirdim sükür bu gün toparladım bunu sürekli yaşayan varmı acab
Sunactn35 MadameHappy34 yandık yaa ağar geçiyo beslenemşyıda insan ilaç kullanmak zorunda kalıyorum ben
umutkaplidunyam Oznurcakir evlatlarımız sağlıklı gelsin hepsi gecicek zaten şükür kavuşacaksın zamanın az kalmış 🤗