umutkaplidunyam Merhaba anneler ve anne adaylarııı🤰🏻🥰 Kaçıncı haftadasınız ve şikayetleriniz neler? Biz 8+5’iz ve bulantılardan iştah kesilmelerinden duramıyorum 🥺
Lokumum9593 umutkaplidunyam 31+4 😊 bacak krampları biraz rahimde bası ya çok ya da hiç yuuyamamak 😅 şukurler olsun 🤲🤲
Hallerimvarbenim umutkaplidunyam Haftadayız, reflüyü şurupla baskıladık, şiddetli sırt bel ve idrar torbası ağrısı, tuvaletten çıkamama, ne tarafıma yatsam çocuğu ediyor gibi rahatsız hissedip zor uyuma, ara ara giren hafif sancılar ve olup olmadık yerlerde gelen uykular 😅
baby3_ umutkaplidunyam 30+1 im çok şükür şikayetim yok. Uykusuzluk var ama o da 20 aylık ikizlerim var o yüzden 😀😀
umutkaplidunyam Hallerimvarbenim haha 😁 güldüm okurken ya bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallahta bu yaşanılanlarda fena şeyler
MadameHappy34 umutkaplidunyam 21+2 eklem ağrıları geçen hafta soğuk algınlığı yaşadım 🤧 etkisi hala üstümde. Arada gelen mide bulantısı.
Sunactn35 MadameHappy34 bende 16 haftalığım ama nerdeyse 1 aydır hastayım boğazım agryo faranjitim tutyo bitmeden girip olyorum o bitmeden gözlerin enfeksiyoan kaptı evden cıkmadığım halde şaşkınım çok kötü bi dönem gecirdim sükür bu gün toparladım bunu sürekli yaşayan varmı acab
Ada-Uras-Asya umutkaplidunyam 26+6 bel ağrısı warisler kasıklarda aşırı baskınlar ağrı bebeğin suyu fazlaymış ne dert desen war bacım
Anonymousmom umutkaplidunyam 39+5 bel ağrısı çatı ağrısı arada yalancı sancı dışında başka şikayetim yok .
Lyamayy 10+5 , koku hassasiyyeti , iştahsızlık, mide bulantısı ve yanması , idrara sık çıkma , ağızda oluşan acımsı tat 🙄
0Iremssyl Sibelbayram 26. Haftadayiz benim de bulantılar fazlaca kusma koku hassasiyetleri devam ediyor
LilithAura umutkaplidunyam 33+5 iki gündür karnıma sabaha karşı ağrı giriyor böyle sancılanıyorum 2-3 dk sonra kesiliyor ama uykumdan uyandırıyor sürekli geceleri tuvalete kalkıyorum uyku düzenim bitti uyku arasında sıkışıp tuvalete gidiyorum daha gözümü açamadan Bel ağrılarım vardı onlar hafifledi geçti desem daha doğru olur artık ağrı hissetmiyorum Onun dışında çok duygusallaştım Müge anlı izlerken bile ağlayasım geliyor 😅 kedim var onu veterinere götürüyorum iğne olacak diye ağlayasım geliyor böyle saçma bir ruh haline büründüm Aşırı üşenmeye başladım kalkıp bir bardak su alasım gelmiyor hep uzanmak istiyorum bacaklarım ağrımasın diye 🤣🤣
umutkaplidunyam LilithAura vallahi gebelikte herşey mübah anlayabiliyorum 😁 bende iki dakika yerimde duramazken ayy akşama yemek mi yapcam of evmi toplucam şimdi diye oturup ağlıyorum kendimi o halde buluyorum o yüzden yanlız değilsin 😁
_almirasmom umutkaplidunyam 28+0 kuyruk sokumum agrıyo bebek ters döndüğü zaman bıde yatarken sırtım bazen de ıc bacaklarımda agrı :)
Elifkorler_16 umutkaplidunyam öyle valla bide benim tiroid çok düşük boğazda yanma da çok oluyor guatr olmasından da korkuyorum