Tuba11 1Gunes Amin canım inşalla. Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏😘
1Gunes Xxx0101 maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah ananas sevilmez mi ama kasılma yapıyor dedikleri için yemedim hiç ❣
Merveclnk 1Gunes 32 hafta kereviz olduk kızımla 🤗 suanlik nefes darlığı fazla ayakta kalınca bel ağrısı arada gelen yalancı sancılar burun tıkanıklığı ile ilerliyoruz bakalım burun tıkanıklığı beni deli ediyor 😐
1Gunes Merveclnk maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bütün tıkanıklığı için deniz suyu kullanın
Merveclnk 1Gunes çok teşekkür ederim hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alalım inşallah. Bugün aldım daha yeni kullanmaya başladığım için tam anlayamadım bakalm iyi gelecek mi 🤷♀️
minnoskiz- 1Gunes nedenini bilmiyorum doktorlar normal diyor ama burada okuyorum kimsede yok.Adet sancıları gibi oluyor. Bu arada çok teşekkürler amin hepimiz sağlıcakla kavuşalım 🙏
1Gunes Merveclnk çok iyi geliyor ben kullanıyorum özellikle uyurken kullanın sabaha kadar rahat uyuyorsunuz